DOSARUL ALBASTRII

DOSARUL ALBASTRII - IONESCU, Ion Toma
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDOSARUL ALBASTRII
Comanda acum "DOSARUL ALBASTRII - IONESCU, Ion Toma" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Au trecut 40 de ani? Mi se pare o vesnicie. Jumatate din acesti ani i-am trait pe Lumea Ailalta, jumatate pe Lumea Asta. Doua Lumi care impart viata unui om. O impart oare? Daca as fi rama si cineva m-ar sectiona in doua, fiecare parte ar lua-o in alta directie. In afara de cei nascuti incepand cu decembrie 1989, toti ceilalti sunt rame? Intregul sectionat atunci o apuca o parte in trecut si o parte in viitor, sau ce este trecut se varsa cu totul in viitor?
Pot constata usor insa ca Sectionatorii si Sectionatii convietuiesc. Sectionatorii sunt in continuare Sectionatori, Sectionatii se autosectioneaza - asta a si prevazut programul Sectionatorilor, ca Sectionatii sa se auto-sectioneze fara incetare. (...)
Chiar si aceasta carte coplesitoare, scrisa de cel mai taciturn om pe care l-am cunoscut, de ITI, face parte din Marele Program al Sectionatorilor. Au invins pana la capat! Ne-au resuscitat memoria ca in acest fel sa ne mai autosectionam inca o data - a cata oara? Pentru ca, sunt convins, nimeni nu va invata nimic din intamplarile de acum 40 de ani, nu se va imprima adica nimic in gena noastra nationala, nu se va dezvolta antidotul care sa ne fereasca de ticalosie, tradare, fudulie, cruzime, bigotism si prostie - trasaturi remarcate de toti calatorii straini prin Tarile Romane dupa 1500 pana la Dimitrie Cantemir si dupa... pana in zilele noastre. - Calin Vlasie

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre DOSARUL ALBASTRII
Cartea DOSARUL ALBASTRII in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "DOSARUL ALBASTRII - IONESCU, Ion Toma" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nu regret, nu ma jelesc, nu strig -  Mihaela M. Ceausescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Mihaela M. Ceausescu
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica