DANS SPORTIV - METODOLOGIA PERFORMANTEI

DANS SPORTIV - METODOLOGIA PERFORMANTEI - NASTASE, Viorel Dan
Pret: 47,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDANS SPORTIV - METODOLOGIA PERFORMANTEI
Comanda acum "DANS SPORTIV - METODOLOGIA PERFORMANTEI - NASTASE, Viorel Dan" de pe libraria ishop la pretul de 47,50 lei
Descriere carte:
Dansul sportiv, o disciplina relativ tanara in esichierul sporturilor artistice, trebuie sa-si castige dreptul ce i se cuvine, in conformitate cu universalitatea, spectaculozitatea si complexitatea sa. Pentru realizarea acestui deziderat, trebuie ca factorii de specialitate (dansatori, antrenori, coregrafi, conducatori, organizatori de competitii, designeri vestimentari, psihologi, preparatori fizici s.a.) sa-si uneasca actiunile intr-un efort colectiv, directionat spre performanta.
Mergand in intampinarea acestui deziderat, cartea de fata este un ghid de tratare a performantei specifice dansului sportiv, o modalitate stiintifica de abordare a antrenamentului si competitiei prin prisma obtinerii de rezultate scontate. Modelul de pregatire in dansul sportiv devine, din aceasta perspectiva, o conditie si o dovada a cunoasterii complexitatii activitatii de performanta.
Propunerea pe care autorul o face se bazeaza pe experienta in domeniu pe care a acumulat-o in decursul trecerii timpului (ca antrenor, organizator de competitii, conducator de club, arbitru international, presedinte de federatie nationala), pe rigurozitatea stiintifica conferita de absolvirea studiilor doctorale la Institutul National de Educatie Fizica si Sport din Chisinau si de mediul academic in care a profesat la facultatile de educatie fizica si sport ale Universitatii Ecologice din Bucuresti (asistent, lector) si Universitatii din Pitesti (conferentiar, apoi profesor).
Cartea DANS SPORTIV - METODOLOGIA PERFORMANTEI directioneaza eforturile pe care dansatorii, impreuna cu antrenorii, trebuie sa le faca in vederea realizarii de rezultate superioare, largind orizonturile pregatirii dansatorilor sportivi in concordanta cu modul complex al perspectivei actuale. Contextul teoretic este unul favorabil aparitiei acestei carti, neexistand materiale de acest gen in lumea dansului sportiv international.
Dorinta autorului este ca cei carora le este destinata (specialisti din domeniu si dansatori) sa se poata documenta temeinic in vederea demersurilor ulterioare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre DANS SPORTIV - METODOLOGIA PERFORMANTEI
Cartea DANS SPORTIV - METODOLOGIA PERFORMANTEI in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "DANS SPORTIV - METODOLOGIA PERFORMANTEI - NASTASE, Viorel Dan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Totul despre fotbal - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Sport
***
123,40 lei
Sportul mintii - Popescu Tudor Cristian Urmatoarea carte recomandata din categoria Sport
Popescu Tudor Cristian
11,61 lei
Wing Chun Kung-Fu - Narciz Trasca Urmatoarea carte recomandata din categoria Sport
Narciz Trasca
25,89 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SportCarti recomandate din categoria Sport