Cyberpunk

Cyberpunk - Bruce Sterling
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCyberpunk
Comanda acum "Cyberpunk - Bruce Sterling" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Inceputul celui de-al noualea deceniu al secolului douazeci a reprezentat o perioada de stagnare in literatura SF. Se simtea nevoia unei revolutii tematica si stilistica deopotriva. Cel care a aprins flacara acestei revolutii s-a numit William Gibson. Scriind despre o lume decadenta si ultratehnologizata, despre dominatia tehnologiei informatiei asupra oricarui alt domeniu, el a rasturnat toate ierarhiile, inaugurind un nou curent literar, care avea sa marcheze o generatie intreaga de scriitori si cititori. Si totul a pornit de la o carte: antologia CYBERPUNK (titlul original: MIRRORSHADES), editata de Bruce Sterling. De la William Gibson, pionierul tematicilor cyberpunk, la Bruce Sterling, ideologul principal al noii miscari literare, de la James Patrick Kelly la Pat Cadigan, de la Lewis Shiner la Tom Maddox, de la John Shirley la Rudy Rucker, multi dintre cei considerati azi drept clasici in viata ai genului F&SF, nume majore ale literaturii contemporane, au avut un cuvint de spus in antologia-manifest a curentului cyberpunk. O carte care a schimbat cursul istoriei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cyberpunk
Cartea Cyberpunk in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cyberpunk - Bruce Sterling" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Invocarea. #1 Fortele Raului Absolut  - Kelley Armstrong Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Kelley Armstrong
37,91 lei
Vanatoarea sfanta - Lois McMaster Bujold Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Lois McMaster Bujold
42,75 lei
Omul Demolat - Alfred Bester Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Alfred Bester
16,11 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune