Curs de limba engleza. incepatori (cu cd)

Curs de limba engleza. incepatori (cu cd)  - Ioana Maria-Turai
Pret: 56,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCurs de limba engleza. incepatori (cu cd)
Comanda acum "Curs de limba engleza. incepatori (cu cd)  - Ioana Maria-Turai" de pe libraria ishop la pretul de 56,90 lei
Descriere carte:
Curs de limba engleza. Incepatori. Making Headway se adreseaza publicului larg care doreste sa invete limba engleza, fie individual, fie in grup. Normele elementare de pronuntie si suportul audio, care contine textele in lectura unor vorbitori nativi, il vor ajuta pe cititor sa descifreze fonemele limbii engleze.

Manualul este structurat in opt unitati a cate trei lectii fiecare si abordeaza teme inspirate din activitatile specifice vietii cotidiene. Dupa fiecare doua unitati, utilizatorul va avea posibilitatea sa-si consolideze cunostintele printr-o recapitulare.

In vederea familiarizarii cititorului cu limbajul colocvial, multe dintre texte sunt concepute sub forma de dialoguri intre membrii unei familii londoneze numeroase. Alte texte au un caracter narativ, pentru a furniza informatii legate in special de descrierea unor situatii de viata. Lectiile sunt presarate cu scurte informatii referitoare la notiuni considerate necesare pentru intregirea intelegerii unor contexte. Fiecare text este precedat de o lista de cuvinte urmate de scrierea lor fonetica si de traducerea in limba romana. Exercitiile de exprimare orala, de scriere si de stimulare a conversatiei, dar si CD-ul audio ii vor ajuta pe cei interesati sa-si insuseasca limba engleza si sa ajunga la stadiul de competenta de nivel mediu. Seria va fi completata cu aparitia la Editura CORINT a unor cursuri pentru nivel mediu si avansat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Curs de limba engleza. incepatori (cu cd)
Cartea Curs de limba engleza. incepatori (cu cd)  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Curs de limba engleza. incepatori (cu cd) - Ioana Maria-Turai" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fly High Level 2 Teacher's Guide - Rachel Finnie Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Rachel Finnie
67,95 lei
Babysteps in English - Lavinia Delean, Iosif Delean Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Lavinia Delean, Iosif Delean
4,75 lei
International Economics - Krugman , Obstfeld Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Krugman , Obstfeld
127,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba EnglezaCarti recomandate din categoria Limba Engleza