Cum traiesc mortii

Cum traiesc mortii - Will Self
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum traiesc mortii
Comanda acum "Cum traiesc mortii - Will Self" de pe libraria ishop la pretul de 15,30 lei
Descriere carte:
"Cand mori, pur si simplu te muti in alta zona a Londrei, asta-i tot" - declara Lily Bloom, o evreica-americanca de saizeci si trei de ani care trece prin cea mai mare aventura-in-trei-parti a vietii ei. Actul intai: Lily se pregateste sa moara, cum altfel decat trecandu-si in revista viata, lucid si foarte ironic. Ca o camera de filmat uitata cu obiectivul inspre perete, care deruleaza inainte si inapoi. Actul doi: Lily Bloom se urca intr-un taxi impreuna cu ghidul ei, aborigenul Phar Lap Jones, si trece in lumea mortilor, unde descopera placerea fara consecinte. Se inscrie la un program in doisprezece pasi care te invata cum sa fii mort, regulamentul lumii celeilalte.Cum traiesc mortii este o utopie punk extravaganta, inteligenta, culta - in sensul culturii pop -, cu un umor negru de prima clasa si o grija maniacala pentru elementele-surpriza.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum traiesc mortii
Cartea Cum traiesc mortii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum traiesc mortii - Will Self" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Casa de la marginea abisului - William H. Hodgson Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
William H. Hodgson
25,18 lei
Cercul lupilor - Nicholas Evans Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Nicholas Evans
27,40 lei
Extrem de tare si incredibil de aproape - Foer Jonathan Safran Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Foer Jonathan Safran
33,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala