Cum supravietuim in propria noastra familie

Cum supravietuim in propria noastra familie - Mony Elkaim, Caroline Glorion
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum supravietuim in propria noastra familie
Comanda acum "Cum supravietuim in propria noastra familie - Mony Elkaim, Caroline Glorion" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Relatiile dintre parinti si copii, dintre frati, dintre partenerii care formeaza un cuplu ajung uneori in situatii asemanatoare, metaforic vorbind, cu o ?usa turnanta?: fiecare crede ca el are dreptate si celalalt greseste. Intelegerea din familie sau cuplu se degradeaza cu timpul, provocand resentimente, suferinte, conflicte.

Psihoterapeutul de familie intervine asumandu-si rolul de ?al treilea obiectiv?: el determina familia sau cuplul sa iasa din cercul vicios, ajutandu-l pe fiecare membru al acestora in parte sa vada situatia dintr-o alta perspectiva, sa pretuiasca valorile care-l apropie de ceilalti, sa puna pe primul plan coeziunea familiala.

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum supravietuim in propria noastra familie
Cartea Cum supravietuim in propria noastra familie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum supravietuim in propria noastra familie - Mony Elkaim, Caroline Glorion" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Scapa de singuratate, renunta la prejudecati - Helen Gurley Brown Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Helen Gurley Brown
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FamilieCarti recomandate din categoria Familie