Cum se dobandesc cunostinte despre Lumile Superioare?

Cum se dobandesc cunostinte despre Lumile Superioare? - Rudolf Steiner
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum se dobandesc cunostinte despre Lumile Superioare?
Comanda acum "Cum se dobandesc cunostinte despre Lumile Superioare? - Rudolf Steiner" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Publicata de Rudolf Steiner sub forma de carte acum 100 de ani, lucrarea prezinta o cale europeana moderna de initiere. Consideratiile autorului pornesc de la recunoasterea facultatilor superioare ce dormiteaza in fiecare om si care pot fi educate prin stradanie proprie. Rudolf Steiner descrie fazele unei asemenea educatii oculte si indica exercitiile potrivite pentru configuratia interioara a omului timpurilor noastre: pregatirea, iluminarea si initierea. Rezultatul consta in dezvoltarea unor organe sufletesti-spirituale prin care omul poate dobandi accesul si capacitatea de a opera in lumile superioare. Prin aceasta, cel ce se straduie pe calea cunoasterii devine un slujitor destoinic al umanitatii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum se dobandesc cunostinte despre Lumile Superioare?
Cartea Cum se dobandesc cunostinte despre Lumile Superioare? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum se dobandesc cunostinte despre Lumile Superioare? - Rudolf Steiner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Orientul in lumina Occidentului - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
15,20 lei
Conversatii cu Yogananda - Swami Kriyananda (j. Donald Walters) Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Swami Kriyananda (j. Donald Walters)
37,05 lei
Ideea Craciunului si Taina eului - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric