Cum sa iti comunici eficient punctul de vedere in 30 secunde sau mai putin

Cum sa iti comunici eficient punctul de vedere in 30 secunde sau mai putin - Milo F. Frank
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa iti comunici eficient punctul de vedere in 30 secunde sau mai putin
Comanda acum "Cum sa iti comunici eficient punctul de vedere in 30 secunde sau mai putin - Milo F. Frank" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Multi dintre noi considera necesar sa utilizeze cuvinte pompoase, termeni tehnici si fraze complicate pentru a parea cat mai buni cunoscatori. Realitatea este ca, dimpotriva, folosirea de cuvinte simple si fraze scurte, pe intelesul tuturor, aduce popularitate si simpatie. Numai cineva care cunoaste perfect un subiect poate spune ceea ce vrea repede si intr-un limbaj simplu. Exact asta demonstreaza Milo Frank, oferindu-ne o carte scrisa cu claritate si concizie, cu principii usor de inteles si valabile la orice nivel de comunicare.

Principiile pe care vi le veti insusi se vor consolida pe ele insele pe masura ce le puneti in practica si curand veti descoperi cu incantare ca au devenit a doua dumneavostra natura. Nu doar ca veti comunica la fel ca un om de success, veti fi un om de success.

Capteaza interesul ascultatorilor, retine-le atentia si fa-te inteles in doar 30 de secunde. Milo Frank, consultant de prima mana in domeniul comunicarii de afaceri, iti arata cum:
- sa-ti clarifici obiectivele;
- sa utilizezi tehnica minunata a "carligului";
- sa folosesti secrete pe care le cunosc doar creatorii de reclame;
- sa relatezi cu har experientele personale ca sa-ti faci inteles punctul de vedere;
- sa stralucesti pur si simplu la sedinte, intalniri si interviuri si sa ai intotdeauna raspunsul perfect la orice intrebare.

Tehnicile lui Frank iti vor oferi un avantaj pe care doar oamenii de succes il au: arta de a comunica repede, concis si cu impact maxim!

Daca v-ati temut vreodata ca ati putea fi gresit inteles sau chiar respins pentru spusele dumneavoastra, cumparati aceasta carte si permiteti-i lui Milo Frank sa va demonstreze ca principiile mesajului de 30 secunde functioneaza la fel de bine cand trebuie sa va faceti inteles de colegi, de copii sau de functinarii publici. Invatati sa comunicati mai eficient in 30 secunde decat in 30 minute sau in 3 ore.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa iti comunici eficient punctul de vedere in 30 secunde sau mai putin
Cartea Cum sa iti comunici eficient punctul de vedere in 30 secunde sau mai putin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa iti comunici eficient punctul de vedere in 30 secunde sau mai putin - Milo F. Frank" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa cumperi sanatos - April Lane Benson Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
April Lane Benson
27,55 lei
Ghidul indragostitului - Claude-Marc Aubry Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Claude-Marc Aubry
18,90 lei
Abc-ul relaxarii  - Jacques Choque Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Jacques Choque
15,01 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata