Cum sa cuceresti femeile Ghid practic de seductie

Cum sa cuceresti femeile Ghid practic de seductie - Mario Luna
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa cuceresti femeile Ghid practic de seductie
Comanda acum "Cum sa cuceresti femeile Ghid practic de seductie - Mario Luna" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
Esti timid? Te intimideaza zambetul unei fete care te fixeaza insistent? Ai un job solicitant si n-ai timp suficient sa socializezi, sa iesi cu prietenii, sa ai o viata afectiva si sexuala completa?  
Necazurile tale sunt pe punctul de a se incheia. Cum sa cuceresti femeile de Mario Luna isi propune sa ajute oamenii sa isi imbunatateasca tehnicile de apropiere si abordare a persoanelor de sex opus.    
Dar aceasta carte seamana intrucatva cu vinul rosu: este bun pentru femei, cand il beau barbatii! Asa ca, doamnelor, cititi cartea ca sa aflati cum sa-i determinati pe barbati sa doreasca exact ceea ce vreti dumneavoastra! Domnilor, cititi Cum sa cuceresti femeile ca sa aflati din gura unui adevarat specialist ceea ce dumneavoastra insiva banuiati de multa vreme: nu intotdeauna femeile isi doresc ceea ce spun ca si-ar dori!  
In orice tentativa de apropiere de o persoana de sex opus prima treapta trece, inevitabil, prin limbaj: Mario Luna ne invata cum sa ne controlam limbajul (verbal) si atitudinea (limbajul nonverbal, al gesturilor), pentru a reusi sa atragem atentia persoanei la care visam. Urmeaza abordarea, apropierea si? drumul poate duce cat de departe doriti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa cuceresti femeile Ghid practic de seductie
Cartea Cum sa cuceresti femeile Ghid practic de seductie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa cuceresti femeile Ghid practic de seductie - Mario Luna" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Savoir-vivre sau bunele maniere astazi  - Olivier Cechman Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri practice
Olivier Cechman
52,16 lei
Cartea nuntii perfecte -  Mindy Weiss, Lisbeth Levine Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri practice
Mindy Weiss, Lisbeth Levine
71,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri practiceCarti recomandate din categoria Ghiduri practice