Cum sa construiesti relatii de afaceri in 90 de secunde

Cum sa construiesti relatii de afaceri in 90 de secunde - Nicholas Boothman
Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa construiesti relatii de afaceri in 90 de secunde
  • Autor: Nicholas Boothman
  • Editura: Amaltea
  • Colectia: Cunoastere Autoeducare Business
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN:
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 0
  • Format carte:
Comanda acum "Cum sa construiesti relatii de afaceri in 90 de secunde - Nicholas Boothman" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
Cum sa construiesti relatii de afaceri in 90 de secunde... sau mai putin


Aceasta carte va va conferi putere!

"Indiferent daca sunteti angajat, manager, intreprinzator sau liderul unei echipe, succesul depinde mai ales de modul in care stabiliti relatii cu semenii. Acesta nu este un talent nativ, ci o abilitate pe care o putem deprinde si nimeni nu o preda mai bine decat Nicholas Boothman."
- BOB NELSON, scriitor

In afaceri, nu ne putem castiga existenta vanzand prietenilor. Nu ne permitem luxul de a ne alege colegii sau superiorii, clientii sau omologii din alte companii. De aceea, invatarea strategiilor de stabilire a relatiilor de afaceri cu orice tip de oameni este un aspect vital, iar Nicholas Boothman ni-l impartaseste - pas cu pas - prin intermediul programului sau simplu, dar eficient.
Programul debuteaza cu elementele NLP pe care autorul, ale carui carti au inregistrat vanzari fulminante, le-a considerat necesare pentru dezvoltarea teoriei sale - Atitudinea, Limbajul Trupului si Congruenta. Mai mult, Boothman descrie cele patru tipologii cheie care se manifesta in lumea afacerilor - Visatorii, Convingatorii, Supervizorii si Analistii - si modalitatile prin care trebuie sa comunicam cu fiecare in parte. Ni se arata cum sa ne concepem reclama de zece secunde, in ce situatii sa folosim un limbaj magulitor si nu sa ne speriem interlocutorul printr-unul sec, dar si cum sa ne consolidam credibilitatea si autoritatea.
Neutralizarea reactiei de tip lupta sau fugi, intelegerea limbajului creierului si a simturilor dominante, cunoasterea naturii propriei afaceri, strategii si exercitii creatoare pentru a exploata la maxim relatiile pe care le stabilim si a profita de fiecare intalnire in parte - toate acestea te vor face o persoana influenta in 90 de secunde... sau chiar mai putin.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa construiesti relatii de afaceri in 90 de secunde
Cartea Cum sa construiesti relatii de afaceri in 90 de secunde in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa construiesti relatii de afaceri in 90 de secunde - Nicholas Boothman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
7 lectii de succes pe timp de criza - Bill George Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Bill George
19,00 lei
NOUA REVOLUTIE A BUNASTARII - Paul Zane Pilzer Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Paul Zane Pilzer
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri