Cum Sa Ai Intotdeauna Dreptate

Cum Sa Ai Intotdeauna Dreptate - Hannes Stein
Pret: 22,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum Sa Ai Intotdeauna Dreptate
  • Autor: Hannes Stein
  • Editura: Nemira
  • Colectia: Bonton
  • Categoria: Satira si Umor
  • ISBN: 978-973-143-306-6
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 288
  • Format carte: 107 x 178
Comanda acum "Cum Sa Ai Intotdeauna Dreptate - Hannes Stein" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Cartea pe care o tii in mana, draga cititorule si stimata cititoare, este cel dintai GHID DE CONVERSATIE care a ajuns pe piata - adica o lucrare in care se relateaza, dupa stiinta si credinta autorului, opiniile care pot fi adoptate despre oricare subiect de pe lume. Pentru a le descoperi mai usor, volumul este impartit in cinci mari sectiuni, corespunzand marilor domenii de interes ale speciei umane, adica:
Structura cartii este simpla. Pe o pagina gasiti o parere, pe cea alaturata punctul de vedere opus: la pagina 41 sunt trecute toate argumentele in favoarea unui mod de viata vegetarian; la pagina 39 puteti citi o pledoarie la fel de vehementa pentru alimentatia cu carne. Un al doilea exemplu: la pagina 43 cititi in ce fel Sean Connery va ramane pentru eternitate adevaratul interpret al lui James Bond. La pagina 45, in schimb, vor avea parte de multumire cei care il considera pe Roger Moore cel mai bun 007 al tuturor timpurilor. Al treilea exemplu: la pagina 158 se discuta in ce fel incalzirea globala a climei, provocata de om, este un fapt stiintific demonstrat. La pagina 160 se argumenteaza convingator ca incalzirea globala a climei, provocata de om, nu este decat ipoteza necoapta a catorva fosile ecologiste ticnite.
Dar la ce bun? Si in acest caz putem avea doua pareri. Pe de o parte as dori sa va ofer o imagine de ansamblu asupra celor ce se petrec in lumea conversatiilor alese - dupa cum spuneam: asemanator cu programele de opera si de teatru ori cu ghidurile turistice, care aduc venituri atat de importante librariilor noastre. Mi se pare ca aparitia cartii umple un gol foarte vechi.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum Sa Ai Intotdeauna Dreptate
Cartea Cum Sa Ai Intotdeauna Dreptate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum Sa Ai Intotdeauna Dreptate - Hannes Stein" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Anarhie pura - Woody Allen Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Woody Allen
19,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor