Cronos autodevorandu-se. Aburul halucinogen al cernelii

Cronos autodevorandu-se. Aburul halucinogen al cernelii - Dumitru Popescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCronos autodevorandu-se. Aburul halucinogen al cernelii
Comanda acum "Cronos autodevorandu-se. Aburul halucinogen al cernelii - Dumitru Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Memoriile lui Dumitru Popescu vad, iata, intr-o suita de mai multe volume, lumina tiparului. Datorita lor avem acces la un fel de fata nevazuta" a lumii noastre culturale si politice din anii comunismului, lume revelata din unghiuri putin accesibile omului de rand.
Pentru cunoscatorii prozei lui Dumitru Popescu, incontestabilele calitati literare ale autorului nu vor constitui o surpriza; ceea ce va incita curiozitatea si ii va surprinde nu doar pe ei, ci si pe aceia care nu i-au citit inca romanele, este tocmai viziunea unui scriitor care a detinut mult timp, incepand cu anii '60, functii inalte in ierarhia de partid.
Cu o impresionanta forta de evocare si, in ce priveste anii adolescentei, cu melancolie, volumul reinvie o intreaga societate trasee politice, obiceiuri, chipuri, oameni cunoscuti si necunoscuti, intrati in istorie sau uitati, acoperind aproape o jumatate de secol.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cronos autodevorandu-se. Aburul halucinogen al cernelii
Cartea Cronos autodevorandu-se. Aburul halucinogen al cernelii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cronos autodevorandu-se. Aburul halucinogen al cernelii - Dumitru Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Intre linii - Eugen Mihaescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Eugen Mihaescu
37,99 lei
Angela Buciu, Destin Nelinistit - Botis Austin Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Botis Austin
11,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica