Credinta care muta muntii

Credinta care muta muntii - Omraam Mikhael Aivanhov
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCredinta care muta muntii
Comanda acum "Credinta care muta muntii - Omraam Mikhael Aivanhov" de pe libraria ishop la pretul de 18,64 lei
Descriere carte:
"Credinta este insotita de o lucrare de mari proportii, ea este rezultatul unor stradanii repetate zi de zi; ea este ceva viu pe care nu trebuie sa il separam niciodata de viata noastra cotidiana. Iata ceea ce trebuie sa intelegem pentru a putea descifra cuvintele lui Iisus: Daca veti avea credinta cat un graunte de mustar, veti zice muntelui acestuia: Muta-te de aici dincolo , si se va muta.

Putem muta un munte din loc, dar nu inchipuindu-ne ca il putem muta dintr-odata. Putem muta un munte, dar deplasandu-l piatra cu piatraa Fiecare piatra deplasata, adica fiecare succes, cat de mic ar fi, ne mareste credinta, fiindca ne simtim mai zdraveni, mai puternici, mai stapani pe situatie. Aruncand o privire inapoi, masuram drumul strabatut... si atunci, se poate intampla deja ca, la jumatatea lucrarii facute, aceasta credinta a noastra sa se intareasca intr-atat incat putem muta restul ce ne-a ramas dintr-odata."?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Credinta care muta muntii
Cartea Credinta care muta muntii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Credinta care muta muntii - Omraam Mikhael Aivanhov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Misterele Kabalei - Eliphas Levi Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Eliphas Levi
26,89 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric