Craiasa Albinelor

Craiasa Albinelor - GRIMM Fratii, Adapt. PETRESCU Razvan, Ilustr. FRATILA Iulian Augustin
Pret: 7,11 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCraiasa Albinelor
Comanda acum "Craiasa Albinelor - GRIMM Fratii, Adapt. PETRESCU Razvan, Ilustr. FRATILA Iulian Augustin " de pe libraria ishop la pretul de 7,11 lei
Descriere carte:
Afland de povestea unui fiu de imparat pe nume „Prostila" si a fratilor lui mai mari (in realitate chiar mai natangi decat mai micul lor frate), dar mai ales de faptul ca tocmai el reuseste in viata, cu bunatate, istetime (lucruri de care, dupa nume cel putin, nu l-ati fi crezut in stare), dar si cu ajutorul dat de vietatile scapate de el de la moarte, veti spune ca multe sunt lucrurile ciudate care se petrec pe lumea asta. Si asta inca nu e totul! Deschideti cartea, rugati-va de cei din casa (parinti, bunici sau fratii mai mari) sa v-o citeasca sau, daca sunteti deja in stare s-o faceti singuri, treceti neintarziat la treaba si, lucru tot atat de important, ascutiti-va creioanele colorate. Distractia e mult mai mare decat v-ati fi putut-o inchipui!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Craiasa Albinelor
Cartea Craiasa Albinelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Craiasa Albinelor - GRIMM Fratii, Adapt. PETRESCU Razvan, Ilustr. FRATILA Iulian Augustin " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Hotii padurii - Gelu Paulian Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de colorat
Gelu Paulian
1,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de coloratCarti recomandate din categoria Carti de colorat