Corsarul Negru

Corsarul Negru - Emilio Salgari
Pret: 29,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCorsarul Negru
Comanda acum "Corsarul Negru - Emilio Salgari" de pe libraria ishop la pretul de 29,70 lei
Descriere carte:
Corsarul Negru si Regina Caraibilor l-au facut celebru pe scriitorul italian Emilio Salgari. Succesul romanelor sale au dus imediat la numeroase traduceri si adaptari cinematografice cunoscute in lumea intreaga. In 1952, era italianul cel mai citit, inaintea lui Dante, iar in 1993, figura printre cei patruzeci de autori cei mai tradusi in lume.Salgari este fara indoiala romancierul italian cel mai prolific si cel mai popular. Inainte de a incepe sa scrie, a navigat mult, fiind considerat un adevarat lup de mare. Dar autorul a cutreierat si nenumarate tari indepartate, pe care le-a descris in romanele lui, imbinand cu mult talent fapte si personaje reale cu altele imaginare. Salgari e neintrecut in a zugravi decorul exotic in care evolueaza personajele sale, aventurieri iesiti din comun, mult mai critici fata de civilizatia timpului lor decat majoritatea eroilor romanelor de aventuri.

Dar Emilio Salgari ramane, inainte de toate, marele maestru al exotismului si suspansului, care captiveaza si incanta milioane de cititori de mai bine de un secol.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Corsarul Negru
Cartea Corsarul Negru in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Corsarul Negru - Emilio Salgari" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fabricantii de droguri din Columbia - James Mandy Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
James Mandy
14,25 lei
 	
Copilul apelor - Emily Diamand Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
Emily Diamand
25,65 lei
A patra putere - Jeffrey Archer Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
Jeffrey Archer
33,14 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AventuraCarti recomandate din categoria Aventura