Cora

Cora - Doru Arazan jr.
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCora
Comanda acum "Cora - Doru Arazan jr." de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
?Dincolo de pragul celor treizeci de ani, pe care cu numai cateva luni in urma il trecuse, se afla desertul viselor ei inghitite de viata, marea intindere stearpa a neputintei de a se ajuta pe sine sa nu ajunga aici, cumplita deceptie ca de acum incolo, mult mai bine conturat decat inainte, destinul intregii lumi va ramane supus acelorasi pierderi fara ca nimic sa-l poata schimba cu adevarat.
- Vreau acasa.
Cele doua cuvinte o ridicara de acolo, indreptandu-i privirea spre cer. Isi musca buzele ca atunci cand astepta prima scrisoare din America si golul privirii se umplu cu o lumina calda cautandu-i casa mult mai departe de Essen. Mult mai departe de Timisoara. Intr-un loc in care nimic din toate cele intamplate nu s-ar fi petrecut. Nimic din minciunile care ii ridasera fericirea nu ar fi fost real.?

?Primul roman al tanarului scriitor timisorean Doru Arazan jr. face parte dintre acele carti in care tehnica literara este atat de complexa si de savanta, atat de bine stapanita si de subtila, incat ajunge principala miza si chiar personajul principal al lucrarii. Mai mult chiar decat Cora, eroina care da titlul romanului, in centrul cartii se gaseste timpul sfasiat si tesut cu adevarata maiestrie din fasii, timpul care se rostogoleste cand inainte, cand inapoi, ca intr-un joc care exista in sine, fara legatura cu trama ?istoriei pe apa?.? - Ana Blandiana

DORU ARAZAN JR. s-a nascut la Timisoara la 5 august, 1975.
A urmat studii muzicale in orasul natal, absolvind Conservatorul in 1998. Debuteaza in 1996, cu volumul de proza scurta Periplul sinelui, Editura Unicon. Urmeaza volumele de proza scurta Ea (Ed. Unicon, 1999), Trei sute si cateva zile (Editura Brumar, 2001), Pistrui (Editura Brumar, 2007). In 1995 editeaza, alaturi de unchiul sau Tiberiu Arazan, poet, si de tatal sau Doru Arazan, sculptor, revista independenta de arta Clipa. In prezent este scriitor independent.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cora
Cartea Cora in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cora - Doru Arazan jr." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Femeia in rosu (Editia 2011) - Adriana Babeti, Mircea Mihaies, Mircea Nedelciu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Adriana Babeti, Mircea Mihaies, Mirce...
18,95 lei
Rusoaica - Gib I. Mihaescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Gib I. Mihaescu
23,65 lei
Paravanul venetian - Berindei Mircea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Berindei Mircea
12,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana