Copii - dusmani ai poporului

Copii - dusmani ai poporului - Lacramioara Stoenescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCopii - dusmani ai poporului
Comanda acum "Copii - dusmani ai poporului - Lacramioara Stoenescu" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Am scris aceasta carte, nedorind sa iau cu mine in eternitate amintirile din deportare pe care am vrut sa le afle si cei care nu le-au trait si nu le vor cunoaste, din fericire, decat din carti.
In final, am simtit ca m-am purificat, lasand in urma spaimele, angoasele, teama de Securitate si am devenit, din nou, asemenea copilului pur, care a plecat in lume cu sufletul curat, nemaculat de ororile unei lumi nedrepte si neiertatoare.
Fara ura si fara spaimele ce m-au insotit o viata intreaga, ma simt libera si capabila sa pot ierta pe toti cei care au trimis pe Golgota deportarii 823 de oameni, batrani si copii, femei si barbati, familii sau jumatati de familii, spre a ispasi o vina inexistenta in fata lui Dumnezeu.

Fie ca si Acesta sa-i poata ierta! Lacramioara Stoenescu

Mi-ar placea sa stiu ca aceasta carte va ajunge repede pe masa cititorilor de buna credinta, care prea tineri fiind nu au cunoscut direct abjectia regimului comunist sau se indoiesc de amploarea tragediei prin care am trecut. Ea are toate sansele sa convinga intrucat reprezinta povestea mereu emotionanta a copilului care isi pierde copilaria. Este, cu alte cuvinte, o carte scrisa din perspectiva unei fiinte smulse din universul magic al papusilor si imbrancita nemilos in lumea infernului comunist, unde la numai zece ani va fi insemnata cu fierul rosu si va primi stigmatul de ?dusman al poporului?. Eugen Negrici


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Copii - dusmani ai poporului
Cartea Copii - dusmani ai poporului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Copii - dusmani ai poporului - Lacramioara Stoenescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Femei celebre - Elen T. White Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Elen T. White
17,00 lei
A trai pentru a-ti povesti viata - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Gabriel Garcia Marquez
47,49 lei
Jurnalul Annei Frank - Anne Frank Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Anne Frank
37,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica