Contabilitate bancara. Editia a II-a

Contabilitate bancara. Editia a II-a - Vasile Dedu , Adrian Enciu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roContabilitate bancara. Editia a II-a
Comanda acum "Contabilitate bancara. Editia a II-a - Vasile Dedu , Adrian Enciu" de pe libraria ishop la pretul de 34,20 lei
Descriere carte:
In lucrarea "Contabilitate bancara"? s-a urmarit tratarea detaliata a aspectelor referitoare la organizarea contabilitatii societatilor bancare, la decontarile interbancare si intrabancare, precum si la operatiunile de trezorerie.
Un spatiu apreciabil este alocat pentru tratarea depozitelor bancare, a creditelor pentru clientela financiara si nefinanciara, a operatiunilor cu titluri de tranzactie, de plasament si alte investitii, a operatiunilor de schimb la vedere, la termen si operatiuni de swap, precum si a imobilizarilor financiare necorporale si corporale.
In ultima parte a lucrarii sunt analizate: capitalul social, primele legate de capital, rezervele, fondurile, datoriile subordonate, subventiile, provizioanele asimilate capitalurilor, tipurile de venituri si cheltuieli bancare, precum si angajamentele de finantare, de garantie si angajamentele privind titlurile si operatiunile in devize.
Cunoasterea aprofundata a problematicii sistemului bancar face necesara existenta lucrarii de "Contabilitate bancara"? , ce se adreseaza studentilor si specialistilor din domeniul financiar-bancar.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Contabilitate bancara. Editia a II-a
Cartea Contabilitate bancara. Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Contabilitate bancara. Editia a II-a - Vasile Dedu , Adrian Enciu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Investitii. Studii de caz. Teste-grila - Ion Vasilescu , Mihai Botezatu , Maricica Stoica , Nicoleta Zugravu , Carmen Turlea , Claudia Cicea Urmatoarea carte recomandata din categoria Contabilitate
Ion Vasilescu , Mihai Botezatu , Mari...
13,30 lei
Contabilitatea in comert - Luminita Jalba Urmatoarea carte recomandata din categoria Contabilitate
Luminita Jalba
38,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ContabilitateCarti recomandate din categoria Contabilitate