Consiliere si orientare manual cls. a III-a

Consiliere si orientare manual cls. a III-a  - Florentina Chifu, Andreea Chifu
Pret: 23,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConsiliere si orientare manual cls. a III-a
Comanda acum "Consiliere si orientare manual cls. a III-a  - Florentina Chifu, Andreea Chifu" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
Consiliere si orientare este un manual optional pentru clasa a III-a si se adreseaza elevilor din aceasta clasa, precum si invatatorilor.

Lucrarea contine cinci capitole, fiecare dezvoltand in mod atractiv si pe intelesul elevilor teme legate de cunoasterea de sine, comunicarea interpersonala, invatarea eficienta, capacitatea de a lua decizii in situatii de risc si de criza, alegerea unei meserii.

Avand in vedere ca disciplina nu este una usor de predat si ca invatatorul trebuie sa gaseasca in primul rand drumul spre receptivitatea elevului, textele alese sunt atractive, apartinand celor mai indragiti autori pentru copii, dialogurile sunt vii, jocurile - variate, ceea ce face ca invatarea sa fie usoara si placuta.

Prin exercitii captivante, elevii sunt pusi in situatia de a compara si analiza situatii de viata, isi perfectioneaza capacitatea de selectare si motivare a raspunsurilor corecte, dobandesc abilitati de evaluare si autoevaluare a comportamentului. Adaptate la nivelul si specificul colectivului de elevi, activitatile de invatare din acest manual au rolul de a-i incuraja pe elevi sa isi exprime liber opiniile, sa comunice ideile, gandurile si sentimentele, sa colaboreze si sa lucreze in echipe prin diferite moduri de interactiune.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Consiliere si orientare manual cls. a III-a
Cartea Consiliere si orientare manual cls. a III-a  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Consiliere si orientare manual cls. a III-a - Florentina Chifu, Andreea Chifu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Matematica. Caiet De Vacanta. Clasa A Iii-a - Zaharia Maria, Cristea Mihaela, Tufa Nadia Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a III-a
Zaharia Maria, Cristea Mihaela, Tufa ...
10,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a III-aCarti recomandate din categoria Clasa a III-a