Compendiu De Economie

Compendiu De Economie - WERK Otto, ERBRECHT Ruediger (DOROW Wolfgang, KLEIN Juergen, STEINECK Dietrich), Trad. IONESCU-CRUTAN Nicolae
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCompendiu De Economie
Comanda acum "Compendiu De Economie - WERK Otto, ERBRECHT Ruediger (DOROW Wolfgang, KLEIN Juergen, STEINECK Dietrich), Trad. IONESCU-CRUTAN Nicolae" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Compendiile, traduceri ale seriei dezvoltate in Germania de Grupul Editorial Cornelsen si Editura Volk und Wissen, se adreseaza elevilor din ciclul liceal de invatamant si acopera principalele teme ale materiilor acestei etape educationale: matematica, astronomie, fizica, chimie, biologie, economie, cunostinte tehnice generale si prelucrarea materialelor. Comprehensibile si sintetice, sustinandu-si demersul teoretic pe un bogat material ilustrativ si numeroase exemple, lucrarile colectiei contribuie la consolidarea pregatirii curente din anii de liceu si la acumularile si reviziile intensive din perioada premergatoare sustinerii examenului de bacalaureat sau a celui de admitere in invatamantul superior.

Devenite clasice printre lexicoanele si compendiile recomandate elevilor in Germania, lucrarile colectiei, intre care aprofundarea studiului stiintei economiei reprezinta a cincea aparitie, cuprind un spectru larg de cunostinte de la cele elementare pana la cele utile in cursul anilor de invatamant liceal , organizate ca termeni-cheie, rezumate sau tabele sinoptice, in conformitate cu programele scolare (curricula) in vigoare. Cuprinsul fiecarei lucrari este sistematizat in functie de subdomeniile obiectului de studiu si de cuvintele-titlu. Numeroase ilustratii si exemplificari insotesc textul teoretic, contribuind la o mai buna intelegere a fenomenelor specifice. O tabla de materii sintetica faciliteaza accesul rapid la informatiile cautate, un avantaj dublat si de prezenta, in sectiunea finala a fiecarui volum, a unui indice alfabetic. Cuprins (COMPENDIU DE ECONOMIE): BAZELE ECONOMIEI NATIONALE (economia nationala si structura ei; ordinea economica; cerere oferta pret; produsul social; activitatile publice si finantarea lor; concentrarea si interdependenta in economie; dezvoltarea economica; statul si economia; mentinerea echilibrului economic; economie si ecologie); BANII IN CIRCUITUL ECONOMIC (banii; bancile; operatiunile de plata; circuitul creditelor operatiuni de credit; garantarea creditelor; dobanzile); BAZELE ORGANIZARII SI CONDUCERII INTREPRINDERII (intreprinderea ca unitate economica; functiile de baza ale intreprinderii; contabilitatea intreprinderii); MUNCA SI PROFESIA (conceptul si esenta muncii; conditiile de munca; remunerarea muncii; somajul; legi si regulamente privind dreptul muncii; pregatirea profesionala si studiile superioare; alegerea profesiei); ASIGURARILE SOCIALE SI INDIVIDUALE (obiectivele si importanta asigurarilor; asigurarile sociale; asigurarile individuale; siguranta sociala in diferite circumstante ale vietii); CONSUMATORUL IN ECONOMIA DE PIATA (notiuni si relatii; mijloacele ofertantilor pentru marirea desfacerii; politica de protectie a consumatorului; comportamentul cumparatorului; contractul de vanzare - cumparare); ECONOMIA GOSPODARIILOR PRIVATE (gospodaria si conducerea gospodariei; rationalizarea activitatilor domestice; venituri si cheltuieli in gospodaria privata; economisire plasamente crearea de averi; gospodaria si locuinta); Index.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Compendiu De Economie
Cartea Compendiu De Economie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Compendiu De Economie - WERK Otto, ERBRECHT Ruediger (DOROW Wolfgang, KLEIN Juergen, STEINECK Dietrich), Trad. IONESCU-CRUTAN Nicolae" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EconomieCarti recomandate din categoria Economie