Compendiu De Chimie

Compendiu De Chimie - SOMMER Klaus, WUNSCH Karl-Heinz, ZETTLER Manfred, Trad. DIACONEASA Gabriela
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCompendiu De Chimie
Comanda acum "Compendiu De Chimie - SOMMER Klaus, WUNSCH Karl-Heinz, ZETTLER Manfred, Trad. DIACONEASA Gabriela" de pe libraria ishop la pretul de 31,41 lei
Descriere carte:
Compendiile, traduceri ale seriei dezvoltate in Germania de Grupul Editorial Cornelsen si Editura Volk und Wissen, se adreseaza elevilor din ciclul liceal de invatamant si acopera principalele teme ale materiilor acestei etape educationale: matematica, astronomie, fizica, chimie, biologie, economie, cunostinte tehnice generale si prelucrarea materialelor. Comprehensibile si sintetice, sustinandu-si demersul teoretic pe un bogat material ilustrativ si numeroase exemple, lucrarile colectiei contribuie la consolidarea pregatirii curente din anii de liceu si la acumularile si reviziile intensive din perioada premergatoare sustinerii examenului de bacalaureat sau a celui de admitere in invatamantul superior. Devenite clasice printre lexicoanele si compendiile recomandate elevilor in Germania, lucrarile colectiei, intre care aprofundarea studiului chimiei reprezinta a doua aparitie, cuprind un spectru larg de cunostinte ? de la cele elementare pana la cele utile in cursul anilor de invatamant liceal ? organizate ca termeni-cheie, rezumate sau tabele sinoptice, in conformitate cu programele scolare (curriculum-uri) in vigoare. Cuprinsul fiecarei lucrari este sistematizat in functie de subdomeniile obiectului de studiu si de cuvintele-titlu. Numeroase ilustratii si exemplificari insotesc textul teoretic, contribuind la o mai buna intelegere a fenomenelor specifice. O tabla de materii sintetica faciliteaza accesul rapid la informatiile cautate, un avantaj dublat si de prezenta, in sectiunea finala a fiecarui volum, a unui indice alfabetic. Cuprins: Notiuni de baza ale chimiei; Alcatuirea substantelor - Sistemul periodic al elementelor; Reactii chimice; Calcule chimice; Substante anorganice; Substante organice; Tehnologie chimica; Experimente chimice; Chimie analitica - Chimie si mediu; Anexe (Cercetari si descoperiri importante in domeniul chimiei; Premiile Nobel pentru chimie; Privire generala asupra elementelor chimice; Configuratia electronica a atomilor in stare fundamentala; Indicatii asupra pericolului - seria R; Masuri de securitate - seria S; Sfaturi pentru inactivare ? seria E; Lista substantelor periculoase) - Index.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Compendiu De Chimie
Cartea Compendiu De Chimie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Compendiu De Chimie - SOMMER Klaus, WUNSCH Karl-Heinz, ZETTLER Manfred, Trad. DIACONEASA Gabriela" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Teste de chimie - Clasa a VII-a - Georgeta Tanasescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Chimie
Georgeta Tanasescu
4,75 lei
Echilibre omogene in chimia analitica - Luminita Vladescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Chimie
Luminita Vladescu
13,49 lei
Probleme de chimie 7-8 - Lupasteanu Adela , Rodica Marinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Chimie
Lupasteanu Adela , Rodica Marinescu
9,03 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ChimieCarti recomandate din categoria Chimie