Comert si economie comerciala

Comert si economie comerciala - Lefter Chirica
Pret: 57,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roComert si economie comerciala
  • Autor: Lefter Chirica
  • Editura: Editura Economica
  • Colectia: Management :: Marketing. Comert
  • Categoria: Economie
  • ISBN: 978-973-709-473-5
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 558
  • Format carte: 17 x 24 cm
Comanda acum "Comert si economie comerciala - Lefter Chirica" de pe libraria ishop la pretul de 57,00 lei
Descriere carte:
Cursul de Comert si economie comerciala , constituie o lucrare cu valente interdisciplinare, care prezinta comertul in toata profunzimea sa economica si stiintifica, avand ca obiectiv principal, formarea si pregatirea noii generatii de specialisti cu studii superioare in comert, dar si crearea unui suport stiintific pentru managerii din intreprinderile comerciale si din aparatul comercial central, din ministere, departamente si agentii, respectiv, din administratia publica locala.
Pornind de la conceptele de comert si distributie a marfurilor, lucrarea prezinta, intr-o ordine logica, cursiva, structura organizatorica a comertului si a aparatului comercial, functiunile organizatorice si functiile de conducere ale intreprinderilor comerciale cu ridicata, cu amanuntul si de alimentatie publica, inclusiv serviciile comerciale oferite de acestea, coordonatele pietei bunurilor si serviciilor, baza tehnico-materiala a comertului, tehnologia comerciala, promovarea vanzarilor, reclama si publicitatea comerciala, respectiv, evidenta economica, gestionarea si controlul valorilor materiale si banesti din comert, resursele economice si eficienta economica a intreprinderilor comerciale.
De asemenea, in mod inedit, lucrarea prezinta marile personalitati stiintifice care au contribuit la dezvoltarea stiintei si dreptului comercial in Romania.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Comert si economie comerciala
Cartea Comert si economie comerciala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Comert si economie comerciala - Lefter Chirica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ce-ar face Google - Jeff Jarvis Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Jeff Jarvis
46,55 lei
Macroeconomie - Rudi Dornbush , Stanley Fisher , Richard Startz Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Rudi Dornbush , Stanley Fisher , Rich...
71,25 lei
Capitalismul bun, capitalismul rau si economia dezvoltarii si a prosperitatii - William J. Baumol, Robert E. Litan, Carl J. Schramm Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
William J. Baumol, Robert E. Litan, C...
33,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EconomieCarti recomandate din categoria Economie