Coincidenta Sau Hazard. Mic Tratat De Mare Destin

Coincidenta Sau Hazard. Mic Tratat De Mare Destin - Martin Plimmer, Brian King
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCoincidenta Sau Hazard. Mic Tratat De Mare Destin
Comanda acum "Coincidenta Sau Hazard. Mic Tratat De Mare Destin - Martin Plimmer, Brian King" de pe libraria ishop la pretul de 25,11 lei
Descriere carte:
Credeti in coincidenta sau in hazard? Aceasta este intrebarea. Martin Plimmer si Brian King va vor oferi un raspuns in noua lor carte.

Laura Buxton, zece ani. In curtea casei sale, da drumul unui balon. La 140 de mile departare, balonul aterizeaza in curtea altei Laura Buxton, tot in varsta de zece ani.

Ian Stewart, matematician. La cateva momente dupa discutia despre sansele de a fi lovit de un meteorit... stiti deja ce se intampla.

Coincidenta? Sau hazard?

Lincoln a fost ales presedinte in 1860. Dupa exact o suta de ani, in 1960, Kennedy era ales presedinte. Ambii au fost preocupati de drepturile civile. Ambii au fost asasinati vinerea, in prezenta sotiei. Ambii au fost ucisi de un glont care le-a patruns in cap din spate. Lincoln a fost asasinat la teatrul Ford. Kenneth a fost ucis ?n vreme ce se afla ?ntr-un automobil Lincoln decapotabil fabricat de compania Ford.

Se joaca cineva cu viata noastra? Dumnezeu, poate? Destinul? Sau, asa cum sustin savantii, ni se ofera ocazia sa patrundem intr-un univers in care totul este interconectat, pe care, desigur, nu il intelegem?

Coincidenata sau hazard. Mic tratat de mare destin descrie cele mai uimitoare fenomene ale universului, care sfideaza orice probabilitate. De la parapsihologie pana la calculul probabilitatilor, de la trucurile cartoforilor la particulele subatomice, 250 de povesti absolut incredibile... dar cat se poate de reale.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Coincidenta Sau Hazard. Mic Tratat De Mare Destin
Cartea Coincidenta Sau Hazard. Mic Tratat De Mare Destin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Coincidenta Sau Hazard. Mic Tratat De Mare Destin - Martin Plimmer, Brian King" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Post/postmodernismul: Cultura divertismentului - Mihaela Constantinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Mihaela Constantinescu
4,46 lei
Topografie Moderna - Bos Nicolae Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Bos Nicolae
49,90 lei
Cartea parfumurilor - Oakes John Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Oakes John
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse