Codul muncii republicat - modificarile aduse prin Legea nr. 40/2011 Comentarii si solutii

Codul muncii republicat - modificarile aduse prin Legea nr. 40/2011 
 Comentarii si solutii - Sasu Horatiu
Pret: 33,15 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCodul muncii republicat - modificarile aduse prin Legea nr. 40/2011 
 Comentarii si solutii
  • Autor: Sasu Horatiu
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Instrumente Juridice
  • Categoria: Dreptul muncii
  • ISBN: 978-973-115-870-9
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 256
  • Format carte:
Comanda acum "Codul muncii republicat - modificarile aduse prin Legea nr. 40/2011 
 Comentarii si solutii - Sasu Horatiu" de pe libraria ishop la pretul de 33,15 lei
Descriere carte:
La elaborarea Comentariilor a fost avuta in vedere forma republicata a Codului Muncii!

"Noul" Cod al muncii - de fapt acelasi Cod, cu solutii noi, sursa de dispute si de nesiguranta, la care a contribuit si REPUBLICAREA si renumerotarea multor articole "cheie".

Ce mai e valabil si ce nu din tot ce s-a discutat pana acum in doctrina, din ce s-a decis in practica judiciara, din ce se intampla in practica manageriala? Cum se armonizeaza aceste schimbari cu texte legale si unde exista falii legislative inca neacoperite? Ce aspecte practice apar, ce solutii aduc modificarile Codului in sprijinul cresterii eficientei muncii? Exista solutii legislative la problemele din domeniul managementului resurselor umane? Ce ramane din lozincile agitatoare de sclavagism si din asteptarile nemasurate ale unor manageri?

Pentru a gasi raspunsuri la aceste intrebari si pentru a lua deciziile corecte, comentariile din aceasta lucrare sunt aprofundate prin corelare cu: Directivele europene in materia raporturilor de munca, Constitutia Romaniei, Legea dialogului social, Legea societatilor comerciale, Codul civil si comercial, Legea zilierilor, actele normative subordonate in domeniul legislatiei muncii etc.

Cartea prezinta solutii juridice si manageriale, oportunitati si posibile consecinte ale abuzurilor, pornind de la modificarile Codului muncii. Cartea e gandita si scrisa la modul practic, de un jurist a carui specializare si experienta de peste 10 ani in domeniul consultantei si resurselor umane a condus la elaborarea unor explicatii si considerente practice si deopotriva argumentate juridic.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Codul muncii republicat - modificarile aduse prin Legea nr. 40/2011 
 Comentarii si solutii
Cartea Codul muncii republicat - modificarile aduse prin Legea nr. 40/2011 
 Comentarii si solutii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Codul muncii republicat - modificarile aduse prin Legea nr. 40/2011 Comentarii si solutii - Sasu Horatiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul muncii - pentru invatamantul economic - Brindusa Vartolomei Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul muncii
Brindusa Vartolomei
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dreptul munciiCarti recomandate din categoria Dreptul muncii