Codul lui Oreste

Codul lui Oreste - Oreste Teodorescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCodul lui Oreste
Comanda acum "Codul lui Oreste - Oreste Teodorescu" de pe libraria ishop la pretul de 37,99 lei
Descriere carte:
Orice incursiune in esoterism nu face decat sa confirme faptul ca Adevarul se afla deja pe rafturile bibliotecilor, nu trebuie decat sa avem curajul de a-l cauta. In Codul sau, autorul nu face decat sa ne atraga inca o data atentia asupra acestui lucru, dirijandu-ne pe acele carari pe care el insusi a pasit. O introducere in esoterism care se adreseaza atat profanului, cat si initiatului, trecand cu indemanare de la samanism la teosofie, de la hermetism la practica zen.
In paginile cartii avem acces la traditiile esoterice autohtone, dar suntem introdusi si in spatii culturale exotice, primind invitatia de a trece dincolo de stiinta si de religie pentru a ajunge la cunoasterea Intregului si dobandirea nemuririi.
Cunoscut si iubit pentru emisiunea cu aceeasi nume, Oreste Teodorescu confirma in paginile cartii ca misterul poate fi la fel de charismatic precum cele mai profane artificii culturale.

"Cand oamenii gandesc, e minunat. Cand spun ceea ce gandesc, devin puternici, iar cand fac ceea ce spun, au ajuns intelepti. Astfel, daca ne concentram, facandu-ne din gand, vorba si fapta o coloana a infinitului care urca spre Dumnezeu, vom reusi sa aducem lumina, chiar si in cel mai intunecat colt al universului. Noi toti suntem voci de egala importanta intr-un unic cerc. In fata curcubeului, fiecare din noi este unicat, dar toti suntem egali. Fiecare
persoana are o relatie unica cu Divinitatea. Toti suntem copiii acestei Planete si impartim aceeasi biosfera in care traim cu totii. Respiram acelasi aer, folosim aceeasi apa si acelasi pamant, ne incalzim cu acelasi sacru foc; de aceea trebuie sa traim in pace, armonie si iubire ca fii ai aceluiasi popor numit Umanitate!" - Oreste Teodorescu

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Codul lui Oreste
Cartea Codul lui Oreste in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Codul lui Oreste - Oreste Teodorescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Omul. Hieroglifa a Cosmosului - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
15,02 lei
Planul astral - C. W. Leadbeater Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
C. W. Leadbeater
20,71 lei
Nu te-ai nascut niciodata - John Wheeler Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
John Wheeler
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric