Codul Onoarei

Codul Onoarei - Jack Whyte
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCodul Onoarei
  • Autor: Jack Whyte
  • Editura: Nemira
  • Colectia: Suspans
  • Categoria: Thriller / Suspans
  • ISBN: 978-973-143-328-8;978-973-143-296-0
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 944
  • Format carte: 107 x 178 mm
Comanda acum "Codul Onoarei - Jack Whyte" de pe libraria ishop la pretul de 58,41 lei
Descriere carte:
IN 1187... unul dintre supravietuitorii Bataliei de la Hattin, tanarul templier scotian Alexander Sinclair, ranit, se refugiaza in desert. Afland de executia celor cazuti prizonieri, nu pomeneste nimic despre statutul sau in cadrul Ordinului Templului. Scotianul face parte din Sanctuarul Tainic al Ordinului. Mai mult, este unul dintre membrii stravechii Confrerii din Sion, o societate secreta in interiorul altei societati secrete, necunoscuta de simplii membri si de sergenti.
DOI ANI MAI TARZIU... Sieur Henri St. Clair este trezit in miez de noapte de suzeranul sau, Richard Inima de Leu, venit sa-l viziteze. Regele Richard strange o armata pentru a elibera Tara Sfanta de sub dominatia lui Saladin si a sarazinilor lui si doreste ca sieur Henry, primul si cel mai iubit profesor al sau, sa-l insoteasca in calatoria pe mare, ca Maestru de Arme. Pe batran nu-l trage inima sa mearga, caci Richard - sadic si nemaipomenit de egoist - ii displace si nici nu-i inspira incredere.
DAR VIITORUL... sau si al tanarului fiu Andre, cavaler in plina ascensiune in cadrul Ordinului, depind de loialitatea fata de Richard. Sieur Henri stie ca Andre il venereaza pe Alexander Sinclair, var mai varstnic din ramura scotiana a familiei, care se afla in Tara Sfanta de ani de zile. Sperand ca va gasi in Alexander un aliat pe un pamant necunoscut, Sieur Henri accepta calatoria. Dar campania cruciadei si intrigile politice si personale din sanul ei aduc familia de St. Clair - si Ordinul - in pragul dezastrului.

?Jack Whyte e mai bun decat a fost vreodata. Istorie sangeroasa, mister sacru si o poveste care inainteaza prin timp ca un sarpe urias, prinzand in stransoarea sa pagani si crestini, regi si soldati, profeti si cavaleri templieri - dar mai ales cititori..."
DIANA GABALDON

?Whyte creeaza cu maiestrie un tablou epic de proportii, fascinant prin abila impletire a zbuciumului istoriei cu aventura literara clasica."
Booklist

?O poveste fermecatoare despre batalii, intrigi politice, dorinta si dragoste, plina de detalii istorice sclipitoare. [...] O carte pe care dupa ce o citesti, o adaugi la colectie."
Historical Novels Review



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Codul Onoarei
Cartea Codul Onoarei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Codul Onoarei - Jack Whyte" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Assassini - Thomas Gifford Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Thomas Gifford
31,34 lei
Templul din nori - Patrick Woodhead Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Patrick Woodhead
37,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans