Clubul Bilderberg

Clubul Bilderberg - Cristina Martin
Pret: 17,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roClubul Bilderberg
Comanda acum "Clubul Bilderberg - Cristina Martin" de pe libraria ishop la pretul de 17,00 lei
Descriere carte:
Clubul Bilderberg este prima carte scrisa despre grupul care domina lumea si iti contoleaza viata, fiind rezultatul unor investigatii extrem de riscante, care dezvaluie adevaratele nume si intentii ale membrilor sai. Inca de la inceptul anilor 50 ai secolului XX, au inceput sa aiba loc anual reuniuni internationale secrete in tarile din Europa , din Statele Unite ale Americii si din Canada , la care participau cele mai influente persoane din lume, politicieni, repezentanti ai Caselor regale, oameni de afaceri, jurnalisti. Fondatorii si principalii arhitecti ai Grupului Bilderberg sunt David Rockefeller si Henry Kissinger.
Cristina Martin, autoare specializata in jurnalism politic si social, este prima care a indraznit sa vorbeasca despre unul dintre cele mai controversate subiecte ale istoriei noastre recente. Ea marturiseste: "Cand am auzit prima data despre clubul Bilderberg m-au trecut fiorii.Totul parea mai degraba fictiune decat realitate. Am contactat imediat un cercetator despre care stiam ca il urmareste de cativa ani si al carui nume nu il voi dezvalui pentru a-i proteja viata. El mi-a spus Bilderberg este ca Big Brother Ochiul care vede si controleaza totul! Si n-o fac pentru bani, ei sunt deja foarte bogati. Adevaratul lor obiectiv este putera absoluta, forta de a ransforma oamenii in sclavi. Putera este ceea ce ii uneste si ii detrmina sa actioneze." Desi toate acestea pot parea stranii, asa a inceput totul si mai ales, asa continua si astazi ...

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Clubul Bilderberg
Cartea Clubul Bilderberg in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Clubul Bilderberg - Cristina Martin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Batalia pentru NATO - ioan Mircea Pascu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
ioan Mircea Pascu
23,75 lei
Mortul vesel - Dan Coridaleu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Dan Coridaleu
0,00 lei
Law & Crime. Net - M. Serbanescu, I. Botos, D. Zamfir Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
M. Serbanescu, I. Botos, D. Zamfir
18,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica