Cititoarea in dantela

Cititoarea in dantela - Brunonia Barry
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCititoarea in dantela
Comanda acum "Cititoarea in dantela - Brunonia Barry" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Cititoarea in dantela ne poarta in lumea misterioasa a uneia dintre cele mai vechi familii din orasul Salem, in care ecourile vinatorii de vrajitoare din secolul al XVII-lea par sa nu se fi stins complet. Naratoarea este Towner/Sophya, care, ca si celelalte femei din familia Whitney, are darul cititului in dantela. Disparitia matusii Eva o readuce pe Towner in Salem si o sileste sa se confrunte cu umbrele unui trecut pe care ar fi preferat sa-l uite: moartea surorii sale gemene, prezenta malefica si distructiva a unchiului ei, Cal Boynton, ca si propria poveste, care, la rindul ei, are foarte multe aspecte ramase inca in umbra. De fapt, ambiguitatea este cuvintul-cheie al romanului si ceea ce tine cititorul cu sufletul la gura pina la final. Va reusi oare Towner sa faca lumina asupra misterului vietii sale? Va afla adevarul despre sora ei si despre restul familiei?

?Brunonia Barry surprinde atmosfera orasului Salem cu multa inteligenta si subtilitate? Ce este real in acest roman? Care este adevarata identitate a personajelor din Cititoarea in dantela ? Povestea pe care ne-o propune autoarea este plina de tensiune si de neprevazut. Directia in care o va conduce pe Towner explorarea lacunelor sale de memorie este invaluita in mister, dar indiciile sint presarate la tot pasul.? ( The New York Times )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cititoarea in dantela
Cartea Cititoarea in dantela in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cititoarea in dantela - Brunonia Barry" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arsita texana - Carol Stone Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Carol Stone
7,60 lei
Trandafiri pentru ea - Julie Garwood Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Julie Garwood
17,00 lei
Ultimul cantec - Nicholas Sparks Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Nicholas Sparks
26,59 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste