Cite ceva despre minte si creier

Cite ceva despre minte si creier - Angus Gellatly, Oscar Zarate
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCite ceva despre minte si creier
Comanda acum "Cite ceva despre minte si creier - Angus Gellatly, Oscar Zarate" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Cite ceva despre minte si creier analizeaza un subiect profund si misterios: cum reuseste tesutul biologic din care este alcatuit creierul sa dea nastere activitatilor pe care cultura noastra le numeste "minte"? Cum ne permite acel kilogram si jumatate de substanta sa admiram un peisaj, apoi sa ne amintim brusc ca ne duceam la cumparaturi, sa ne intoarcem si sa ne indreptam spre supermarket?
Aceasta carte arata ce raspunsuri a gasit stiinta pentru a explica limbajul, memoria, atentia, emotiile si vederea. Urmareste in timp evolutia ideilor si teoriilor referitoare la creier si functionarea acestuia, pornind din Antichitate pina in era scanarilor cerebrale.

Angus Gellatly este in prezent seful catedrei de psihologie de la Universitatea din Keele. El face cercetari in domeniul perceptiei vizuale si al cognitiei, iar cind are timp, scrie literatura de fictiune.

Oscar Zarate a ilustrat Cite ceva despre Freud, Stephen Hawking, Lenin, Mafia, Machiavelli, Teoria cuantica si Melanie Klein. El a realizat de asemenea multe romane ilustrate de succes, printre care A Small Killing, care a cistigat premiul Will Eisner pentru cel mai bun roman ilustrat al anului 1994, si a editat It's Dark in London, un volum de povestiri ilustrate, publicat in 1996.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cite ceva despre minte si creier
Cartea Cite ceva despre minte si creier in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cite ceva despre minte si creier - Angus Gellatly, Oscar Zarate" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bioetica, stiintele vietii si drepturile omului - Vasile Astarastoae, Gheorghe Scripcaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Vasile Astarastoae, Gheorghe Scripcaru
9,31 lei
Manualul Merck - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Paul Stewart, Chriss Riddell
152,10 lei
Cecil Esentialul In Medicina - Thomas E. Andreoli, Charles C. J. Carpenter, J. Claude Bennett, Fred Plum Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Thomas E. Andreoli, Charles C. J. Car...
67,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina / SanatateCarti recomandate din categoria Medicina / Sanatate