Cit de mult o iubim pe Glenda

Cit de mult o iubim pe Glenda - Julio Cortazar
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCit de mult o iubim pe Glenda
Comanda acum "Cit de mult o iubim pe Glenda - Julio Cortazar" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Cit de mult o iubim pe Glenda este o colectie de zece povestiri: cosmaruri care se petrec la lumina zilei, permutari imperceptibile intre realitate si fantastic, umor, violenta si melancolie. De la ambiguitatea extrema, care comunica cu tine fara sa-ti dai seama, construindu-ti in minte imagini care n-au fost niciodata pe hirtie, la structuri perfect coerente, dar cu atit mai nelinistitoare, temele lui Cortazar se incheaga dincolo de limbajul nostru, de gindurile pe care ni le-am fi imaginat posibile, jucindu-se cu visele, pisicile si femeile, pictura, timpul sau muzica in infinitele ei intelegeri...  

?Cortazar este magnific in povestirile sale... un scriitor genial, de altfel.? (Ernesto Sabato)  
?Acest sentiment al fantasticului, care cred ca se reflecta in majoritatea povestirilor mele, poate fi inteles ca o forma de instrainare; vi se poate intimpla si dumneavoastra, oricind, poate vi s-a si intimplat, mie mi se intimpla tot timpul, in tot felul de momente pe care le-am putea numi prozaice, in camera, in autobuz, sub dus, in timpul unei discutii, la plimbare, apare ca niste mici paranteze inconjurind realitatea imediata. Nu e ceva exceptional, pentru oamenii sensibili la fantastic... este aici, la fiecare pas, vreau sa zic, in orice moment, si consta mai presus de toate in faptul ca tiparele logicii, cauzalitatea timpului si a spatiului, toate cele pe care inteligenta noastra le accepta de la Aristotel incoace drept imuabile, sigure si linistitoare sint brusc rasturnate, afectate de un soi de... vint interior, care disloca, cere imperios o schimbare.? (Julio Cortazar)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cit de mult o iubim pe Glenda
Cartea Cit de mult o iubim pe Glenda in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cit de mult o iubim pe Glenda - Julio Cortazar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Copiii din miez de noapte - Salman Rushdie Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Salman Rushdie
46,50 lei
Mercur - Amelie Nothomb Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Amelie Nothomb
16,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala