Cifrele sunt reci, numerele-S calde

Cifrele sunt reci, numerele-S calde - Liviu Radu
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCifrele sunt reci, numerele-S calde
Comanda acum "Cifrele sunt reci, numerele-S calde - Liviu Radu" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Daca sursa de apa a unei comunitati ar depinde de bunavointa unor creaturi acvatice care anual ar trebui imbunate cu ofrande? Daca Sfinxul ar fi de paza la intrarea in Infern in absenta lui Cerber? Sau Mos Craciun nu s-ar ocupa numai cu impartirea cadourilor in seara de Ajun?
Daca Faust s-ar fi intalnit cu Mihai Viteazul si i-ar fi schimbat soarta? Daca Robespierre ar fi fost vampir, iar Jack Spintecatorul preot? Daca Albert Einstein ar fi avut o conversatie cu un inger?
Dar daca soarta unei societati ar depinde de un referendum? Daca dusmanii ar trebui sa ne atinga, iar pentru intalnirea cu prietenii ne-ar trebui un arsenal in toata regula? Daca civilizatii avansate ar pune capcane de neinchipuit in atmosfera superioara a planetelor exterioare? Sau androizii ar invata sa iubeasca?

Liviu Radu, povestitorul fermecator pentru care nu exista granite intre genurile literare, ne incanta cu o noua culegere de nuvele in memorabila traditie a volumelor Spre Ierusalim si Babl.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cifrele sunt reci, numerele-S calde
Cartea Cifrele sunt reci, numerele-S calde in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cifrele sunt reci, numerele-S calde - Liviu Radu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Carbon modificat - Richard K. Morgan Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Richard K. Morgan
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune