Christine Falls. Dosarul Unei Morti Suspecte

Christine Falls. Dosarul Unei Morti Suspecte - Benjamin Black
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roChristine Falls. Dosarul Unei Morti Suspecte
Comanda acum "Christine Falls. Dosarul Unei Morti Suspecte - Benjamin Black" de pe libraria ishop la pretul de 26,91 lei
Descriere carte:
Romanul Christine Falls. Dosarul unei morti suspecte a fost nominalizat la Edgar Best Novel Award, 2008.

Benjamin Black este pseudonimul irlandezului John Banville , castigatorul Booker Prize, 2005, pentru romanul Marea (Ed. Nemira, 2007), iar Christine Falls . Dosarul unei morti suspecte este primul thriller dintr-o serie de romane care il au ca protagonist pe Garret Quirke, un alcoolic singuratic, medic specialist in patologie si detectiv amator. Celelalte doua romane din serie sunt: The Silver Swan (2007) si The Lemur (2008, in prezent apare in foileton in New York Times). Actiunea romanului Christine Falls. Dosarul unei morti suspecte se petrece in Dublinul anilor '50.

Garret Quirke, patologist la spitalul Holy Family, a vazut de atatea ori partea intunecata a vietii, incat nu-si mai pune prea mari sperante in viitor, nici in al lui, nici in al altora. Iar viziunea sa asupra vietii nu se schimba atunci cand, intr-o seara, trece pe la birou si il gaseste pe cumnatul sau, faimosul obstretician Malachy Griffin, falsificand un dosar privitor la decesul unei tinere, Christine Falls. Autopsia facuta ulterior de Quirke arata ca tanara decedase in timpul nasterii, iar, in urma investigatiilor, Quirke descopera faptul ca Biserica Romano-Catolica din Dublin este implicata in traficul international de orfani.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Christine Falls. Dosarul Unei Morti Suspecte
Cartea Christine Falls. Dosarul Unei Morti Suspecte in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Christine Falls. Dosarul Unei Morti Suspecte - Benjamin Black" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Momeala vie - P.J. Tracy Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
P.J. Tracy
23,74 lei
Maigret si flamanzii - Georges Simenon Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Georges Simenon
18,00 lei
Poveste Imorala. - Rodica Ojog-Brasoveanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Rodica Ojog-Brasoveanu
26,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Romane politisteCarti recomandate din categoria Romane politiste