Chipuri ascunse

Chipuri ascunse - Dali Salvador
Pret: 23,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roChipuri ascunse
Comanda acum "Chipuri ascunse - Dali Salvador" de pe libraria ishop la pretul de 23,40 lei
Descriere carte:
Salvador Dali si-a gasit timp sacontrarieze multalume. Prin pictura, interviuri, aforisme si comportament. A existat chiar si un cor al agasatilor, care si-au insotit mustacirile cu sugestii legate de schimbarea registrului si chiar a carierei maestrului. Multi dintre cei care-i detestau tablourile, desenele, bijuteriile si obiectele suprarealiste l-au sfatuit pe Dali sase exerseze in cimpul literaturii. Poate capictorul nu i-ar fi ascultat, dacaprintre ei nu s-ar fi numarat un admirator ilustru, poetul spaniol Federico Garcia Lorca, care a intuit ca Dali avea potential de scriitor. Mai precis, calumea astepta de la el ceva numit 'romanul pur'. Chipuri ascunse este rezultatul unei insihastriri de patru luni pe care Dali si-a impus-o in muntii din New Hampshire, aproape de granita canadiana, unde a scris scotindu-si din minte celelalte proiecte. Rezultatul este o carte cu destule irizari stendhaliene, care il face pe Salvador Dali sadeclare: 'Un adevarat roman de atmosfera, de introspec tie, de revolutie si de arhitecturalizare a pasiunilor trebuie safie (asa cum a fost intotdeauna) exact contrariul unui Mickey Mouse de cinci minute sau al senzatiei de vertij a unui salt cu parasuta'.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Chipuri ascunse
Cartea Chipuri ascunse in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Chipuri ascunse - Dali Salvador" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Diamantele negre - Jokai Mor Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jokai Mor
28,40 lei
Cum sa traiesti cu o sotie necredincioasa - Alberto Moravia Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alberto Moravia
18,52 lei
O lume pentru Julius - Alfredo Bryce Echenique Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alfredo Bryce Echenique
37,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala