Chipul tau miine. Dans si vis

Chipul tau miine. Dans si vis - Javier Marias
Pret: 33,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roChipul tau miine. Dans si vis
Comanda acum "Chipul tau miine. Dans si vis - Javier Marias" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Dans si vis este a doua parte a trilogiei Chipul tau, miine un proiect literar ambitios, ce aminteste pe alocuri de jocul cerebral al lui Borges, de umorul negru al lui Pynchon si de lirismul meditativ al lui Proust.
Volumul continua povestea peripetiilor lui Jaime Deza, un expatriat spaniol care traieste in prezent la Londra si lucreaza ca analist pentru Serviciile Secrete MI6, unde interpreteaza vietile persoanelor aflate sub observatie si anticipeaza posibilele lor actiuni. Stapinind admirabil mecanismele reflectiei si digresiunii, descompuse cu minu­tiozitate pina la constituentii lor ultimi, Javier Marias imbina suspansul romanelor de spionaj cu lirismul roma­nelor de dragoste, oferind cititorului o meditatie tulbu­ratoare asupra iubirii si geloziei, asupra pericolelor cunoas­terii si ale limbajului si asupra violentei.

Chipul tau miine este pus, pe buna dreptate, alaturi de In cautarea timpului pierdut , iar Proust n-ar avea nici un motiv sa se supere. - ( The Observer )

Scrisa de unul dintre cei mai originali scriitori contemporani, a doua parte a trilogiei Chipul tau miine , Dans si vis este o carte la fel de implinita si de surprinzatoare ca si celelalte volume ale lui Javier Marias. Ea are insa in plus un efect imediat asupra cititorului, senzatiile lecturii nelasindu-se prea mult asteptate. - ( The Washington Times )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Chipul tau miine. Dans si vis
Cartea Chipul tau miine. Dans si vis in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Chipul tau miine. Dans si vis - Javier Marias" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
La fraga - Daniele Sallenave Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Daniele Sallenave
37,99 lei
In linie dreapta - Jeffrey Archer Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jeffrey Archer
29,99 lei
Sfetnicul din singe - Flannery O'Connor Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Flannery O'Connor
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala