Charisma. Cum sa faci o impresie puternica si durabila

Charisma. Cum sa faci o impresie puternica si durabila - Andrew Leigh
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCharisma. Cum sa faci o impresie puternica si durabila
Comanda acum "Charisma. Cum sa faci o impresie puternica si durabila - Andrew Leigh" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:

Ii admiram si invidiem pe oamenii care au charisma. Acestia emana incredere si sarm si creeaza fara efort legaturi cu cei din jurul lor. Pe de alta parte, ei castiga cu usurinta simpatie si aprobare. Din pacate, suntem convinsi ca nu putem sa fim charismatici, daca nu ne-am nascut cu acest dar. Autorul demonstreaza, contrazicand asteptarile noastre, ca si charisma se invata. Putem dezvolta propria paleta de abilitati de impact si relationare, asa incat pe calea charismei sa ne imbunatatim toate aspectele vietii noastre.

Andrew Leigh este director fondator al serviciului de dezvoltare si consultanta Maynard Leigh Associates, a carui misiune este deblocarea potentialului uman. A fost mai multi ani colaborator al publicatiei The Observer. In momentul de fata este membru al Institutului pentru Personal si Dezvoltarea Resurselor Umane din Londra.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Charisma. Cum sa faci o impresie puternica si durabila
Cartea Charisma. Cum sa faci o impresie puternica si durabila in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Charisma. Cum sa faci o impresie puternica si durabila - Andrew Leigh" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arta de a fi mereu impreuna - Madeleine Pascal Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Madeleine Pascal
5,70 lei
Viata cotidiana in comunism - Adrian Neculau Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Adrian Neculau
24,23 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata