Celebritate pentru o cauza nobila

Celebritate pentru o cauza nobila - Helen Fielding
Pret: 31,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCelebritate pentru o cauza nobila
  • Autor: Helen Fielding
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Chic
  • Categoria: Chick-Lit
  • ISBN: 978-973-46-2139-2
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 480
  • Format carte: 106 x 180
Comanda acum "Celebritate pentru o cauza nobila - Helen Fielding" de pe libraria ishop la pretul de 31,30 lei
Descriere carte:
Cartea de debut a lui Helen Fielding, autoarea bestsellerurilor Jurnalul lui Bridget Jones si Bridges Jones la limita ratiunii  

Celebritate pentru o cauza nobila este o satira cind amu­zanta, cind tulburatoare, ce aduce alaturi fastul mediu­lui artistic londonez si ororile unei crize a refugiatilor din Africa. Deziluzionata de viata ei ca agent de publicitate in Londra, ca si de iubitul sau, prezentator de televiziune de mare succes, dar care sufera de un puternic infanti­lism afectiv, Rosie Richardson paraseste splendoarea osten­tativa a civilizatiei si gaseste adapost in Safila, o tabara de refugiati din desertul african. Cind foametea loveste si un aflux masiv de refugiati ameninta sa copleseasca tabara, gu­ver­nele si agentiile umanitare intirzie sa ia masuri. Folosindu-se de cunoscutii sai din mass-media si con­stienta ca singurul mod de a aduce repede hrana in tabara este sa ceara ajutorul unor oameni celebri, Rosie se intoarce la Londra si isi asuma riscul de a organiza un apel umanitar. Peripetiile adunarii trupei de celebritati culmineaza cu obstacole neasteptate aparute in calea desfasurarii emisiunii salvatoare pentru tabara.  

"Helen Fielding creeaza in Celebritate pentru o cauza nobila o versiune moderna a nebunului din Regele Lear : spune adevarul glumind neincetat, iar comedia de moravuri desfasurata in Londra infestata de stralucirea vana a industriei spectacolului si in Africa foametei lasa in urma aerul dulce-amarui al gloriei." ( The Observer )  

"O povestire impresionanta... scenele din tabara sint tulburatoare si amuzante precum cele din MASH." ( Cosmopolitan UK )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Celebritate pentru o cauza nobila
Cartea Celebritate pentru o cauza nobila in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Celebritate pentru o cauza nobila - Helen Fielding" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fetita prietenei mele - Dorothy Koomson Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Dorothy Koomson
40,80 lei
Pentru ca-si permite - Bridie Clark Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Bridie Clark
35,10 lei
Gossip Girl: Nu ma uita! - Cecily Von Ziegesar Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Cecily Von Ziegesar
30,51 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Chick-LitCarti recomandate din categoria Chick-Lit