Cele mai reusite 100 de idei pentru cariera

Cele mai reusite 100 de idei pentru cariera - Ken Langdon
Pret: 16,15 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele mai reusite 100 de idei pentru cariera
Comanda acum "Cele mai reusite 100 de idei pentru cariera - Ken Langdon" de pe libraria ishop la pretul de 16,15 lei
Descriere carte:
Sa recunoastem ca in prezent nu este usor sa va construiti o cariera. Nu mai exista slujbe "pe viata" si au trecut demult vremurile cand simpla agatare a unei ocazii favorabile era suficienta pentru a continua ascensiunea profesionala. In prezent este necesar mai mult ca oricand sa detineti aptitudinile de lucru in colectiv, de prezentare si de natura strategica. Cel mai mult insa aveti nevoie de ajutor. Cele mai reusite 100 de idei pentru cariera va va ajuta sa luati taurul de coarne. Aceasta carte va va ajuta sa elaborati o strategie pentru controlarea acelor aspecte legate de cariera dumneavoastra pentru care este posibil acest lucru (si a catorva dintre aspectele pe care nu credeati ca le puteti controla). Volumul include sfaturi si sugestii oferite de presedinti si directori ale catorva dintre cele mai mari companii britanice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele mai reusite 100 de idei pentru cariera
Cartea Cele mai reusite 100 de idei pentru cariera in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele mai reusite 100 de idei pentru cariera - Ken Langdon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Managementul resurselor umane. Ghid practic. Editia a II-a - Ion-Ovidiu Panisoara, Georgeta Panisoara Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
Ion-Ovidiu Panisoara, Georgeta Panisoara
26,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Resurse Umane / CarieraCarti recomandate din categoria Resurse Umane / Cariera