Cele mai mari scandaluri ale istoriei

Cele mai mari scandaluri ale istoriei - Ed Wright
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele mai mari scandaluri ale istoriei
Comanda acum "Cele mai mari scandaluri ale istoriei - Ed Wright" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Dorinta de imbogatire rapida, setea de putere, slabiciunea pentru femeile frumoase, orgoliul nemasurat... sunt doar cateva dintre cauzele izbucnirii unor scandaluri celebre. De ce ne fascineaza ele? Din simpla curiozitate, din incercarea de a intelege natura umana sau, pur si simplu, din satisfactia meschina de a vedea ca si cei mari pot gresi?... Pentru ca toti suntem interesati de afacerea Watergate, de Biroul Oval al lui Clinton si al Monicai Lewinski sau de nebanuita viata intima a lui Ceaikovski, pe scurt, de marile scandaluri ale istoriei. Povestile de culise, reactiile personajelor implicate, conescintele fiecarui scandal, toate sunt analizate amanuntit si bine documentat in paginile acestei carti fascinante.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele mai mari scandaluri ale istoriei
Cartea Cele mai mari scandaluri ale istoriei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele mai mari scandaluri ale istoriei - Ed Wright" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Istoria ilustrata a primului razboi mondial - Antonella Astori Patrizia Salvadori Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Antonella Astori Patrizia Salvadori
66,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie