Cele mai frumoase basme arabe

Cele mai frumoase basme arabe - ***
Pret: 47,03 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele mai frumoase basme arabe
  • Autor: ***
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Hors Collection
  • Categoria: Literatura
  • ISBN: 978-973-46-1603-9
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 464
  • Format carte: 160 x 235
Comanda acum "Cele mai frumoase basme arabe - ***" de pe libraria ishop la pretul de 47,03 lei
Descriere carte:
Basmele arabe ne poarta prin palate de clestar si margean, gradini fermecate, cu havuzuri si bolti de trandafiri, prin bazaruri orientale si prin desert, unde ne intilnim cu animale vorbitoare, sultani, califi si viziri, printese frumoase ca luna plina, ginni si ifriti, vrajitoare si viteji neintrecuti. Aici ne putem desfata privirile cu copaci din raze de argint si sabii batute cu pietre scumpe, cu cele mai alese matasuri si giuvaiere fara seaman. Va invitam intr-o calatorie fascinanta, purtati de covorul fermecat in atmosfera vrajita care aminteste de cele O mie si una de nopti.

Ilustratii de Radu Raileanu

Cuprins: Baba si Seitanul pacalit Kulayb si Al-Muhalhil Hamalul la pescuit de perle Fata negutatorului si fiul sultanului Muhsin si cele doua vrajitoare Cheliuta si mama cea vitrega Povestea celor patru surori si patru frati Nevasta cea isteata si barbatul cel lenes Omul care n-a avut parte de nici o nenorocire Printre straini si acasa Prieteni la ban si parteni ai lui Satan Culegatorii de vreascuri si ginnii Povestea celor doi barbati marinimosi Cei trei frati si ghulul Omul care i-a biruit pe cei sapte uriasi Fata pescarului Culegatorul de vreascuri si pasarea maiastra Cele trei povete Fata regelui marilor Cocostircule, da-mi boaba de strugure inapoi! Molla Usfur Doi frati vitregi Fata sultanului si inelul fermecat Fa bine, fiule, si pe urma arunca-l in mare! Pescarul nechibzuit Noaptea neinfricatilor Fata pescarului si mama cea vitrega Vulpoiul, lupul si leul Corbul si vulpoiul Ciinele credincios Fellahul si ginnul Cu vorba dulce dezlegi orice pricina E Zabad! E cu neputinta sa impaci pe toata lumea Focul lui Ben Ghannam Jinjil si Rabab Printesele dantuitoare si taina condurilor gauriti Printesa vrajitoare si flacaul cu viers minunat Printesa care nu vorbise niciodata Strutul sultanului Culegatorul de vreascuri si comoara de la poarta Bagdadului Mazna si ifritul Bulgare de sare Fata sultanului si beduinul cel viteaz Vinatorul si vrajitoarea cu palarie de pene Taler cu doua fete Povestea celor trei frati isteti Abu Zayd Al-Hilali si emirul Hadid din U[aiqar Solomon si corbul Povestea celor doua perle Batrina cea vicleana si sultanul pacalit Povestea despre Noe si uriasul Auj Beduinul si nevasta sultanului cea vicleana

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele mai frumoase basme arabe
Cartea Cele mai frumoase basme arabe in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele mai frumoase basme arabe - ***" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Noaptea papusii - R.L. Stine Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
R.L. Stine
19,99 lei
Aventurile lui Tom Sawyer  - Mark Twain Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura
Mark Twain
18,04 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
LiteraturaCarti recomandate din categoria Literatura