Cele cinci elemente esentiale ale Vietii

Cele cinci elemente esentiale ale Vietii - Jim Rohn
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele cinci elemente esentiale ale Vietii
Comanda acum "Cele cinci elemente esentiale ale Vietii - Jim Rohn" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Poate ca va doriti sa schimbati ceva in viata. Poate considerati ca meritati mai mult decat sunteti platiti sau ca sunteti inzestrati cu un talent mult mai mare, pe care profesia sau activitatea curenta nu va permite sa-l exploatati la maxim. Poate ca va confruntati cu niste dileme personale, care va tulbura existenta.

Indiferent ce v-a impins sa recurgeti la analiza ideilor prezente in aceasta carte, se pare ca va aflati in cautarea unor raspunsuri. Faceti parte dintre norocosii vietii, care sunt gata sa intreprinda cateva schimbari in universul lor - si acesta este subiectul cartii de fata: transformarea vietii din ceea ce este in prezent in ceea ce ar trebui sa fie.

"Pentru a avea mai mult trebuie sa evoluam mai mult" este chintesenta filozofiei dezvoltarii personale, a succesului si fericirii, subiecte abordate de Jim Rohn in Cele cinci elemente esentiale ale vietii.
Rezultatele si stilul de viata sunt efectele, dar filozofia noastra personala, atitudinea si activitatea sunt cauzele supreme ale efectelor. Pentru a schimba efectele, trebuie sa schimbam cauzele. Cu toate acestea, cei mai multi oameni blameaza efectele, dar continua sa sustina cauzele. Dupa ce veti citi si va veti insusi acest ghid al succesului personal, veti descoperi un potential nemarginit, cum nu ati crezut vreodata ca poate exista.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele cinci elemente esentiale ale Vietii
Cartea Cele cinci elemente esentiale ale Vietii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele cinci elemente esentiale ale Vietii - Jim Rohn" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Puterea de convingere - Napoleon Hill Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Napoleon Hill
22,80 lei
Cum sa ai o viata mai buna - Joel Osteen Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Joel Osteen
56,52 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala