Cele 22 de legi imuabile ale marketingului

Cele 22 de legi imuabile ale marketingului - Al Ries, Jack Trout
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele 22 de legi imuabile ale marketingului
Comanda acum "Cele 22 de legi imuabile ale marketingului - Al Ries, Jack Trout" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
"Cele 22 de legi imuabile ale marketingului este o carte atat de buna, incat sper din toata inima ca n-o va citi si concurenta" - BURT SUGARMAN, DIRECTOR EXECUTIV, GIANT GROUP LTD.

Este de ajuns sa rasfoiesti aceasta carte pentru a-ti da seama ca este una cu adevarat exceptionala.

Scrisa din dorinta de a elimina miturile si conceptiile eronate din procesul de marketing, Cele 22 de legi imuabile ale marketingului este rezultatul a peste 25 de ani de studiu al teoriilor care functioneaza sau nu in domeniul marketingului.
Al Ries si Jack Trout trateaza cu simt de raspundere, cu detasare si, in acelasi timp, cu umor, evolutia sau involutia celor mai mari corporatii care s-au afirmat sau, din contra, au disparut de pe piata pentru ca au respectat sau au incalcat legile marketingului.

Promisiunea autorilor este accea ca aceasta carte te va scuti de pierderile inutile de resurse pe care le vei putea folosi mai bine in programul tau de marketing si advertising.
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este acela de a accepta existenta acestor legi.
Dupa ce vei face acest pas, vei reusi sa construiesti cu succes un brand lider sau o noua categorie, sa fii primul in mintea unui potential client, sa detii un cuvant in mintea potentialului cumparator si sa inveti ca efectele marketingului se simt in timp. Iar cea mai buna lectie de marketing din aceasta carte va fi, probabil, "Legea perceptiei": "Marketingul nu este o batalie a produselor in sine, ci a perceptiilor pe care consumatorii le au asupra produselor".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele 22 de legi imuabile ale marketingului
Cartea Cele 22 de legi imuabile ale marketingului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele 22 de legi imuabile ale marketingului - Al Ries, Jack Trout" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Manual de marketing - MANAGER - Michael J. Thomas Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Michael J. Thomas
42,75 lei
Asul Din Maneca - Duane Lakin Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Duane Lakin
20,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate