Cel Mai Bogat Om Din Babilon

Cel Mai Bogat Om Din Babilon - George S. Clason
Pret: 14,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCel Mai Bogat Om Din Babilon
Comanda acum "Cel Mai Bogat Om Din Babilon - George S. Clason" de pe libraria ishop la pretul de 14,00 lei
Descriere carte:
Milioane de cititori au ajuns sa cunoasca celebrele parabole babilonieneale lui George S. Clason. Considerate a fi adevarate surse de inspiratie, ce trateaza atat subiecte dureros de actuale precum planificarea si obtinerea succesului financiar, asigurarea unui venit solid pentru viitor, dar si principii financiare extrem de solide, desi vechi de mii de ani, aceste povestiri fascinante, bogate in sfaturi si informatii extrem de utile, au devenit un model demn de urmat pentru toti autorii lumii moderne ce hotarasc sa scrie despre toate aceste subiecte.

Pentru cei care au citit Arta Vanzarii de Zig Ziglar, numele lui George S. Clason nu este o necunoscuta, iar aceasta carte vine dupa o indelunga asteptare. Paginile ei va vor purta doar aparent inapoi in timp, tocmai in indepartatul Babilon, leaganul principiilor de baza ale lumii financiare, pretuieste si in zilele noastre si puse in practica in intreaga lume.

Folosind un limbaj la fel de simplu, dar si profund, precum cel biblic, acest ghid de intelegere a lumii financiare ne schiteaza o cale sigura spre prosperitate si, implicit, spre fericire. Totodata, ne ajuta sa intelegem problemele financiare cu care ne confruntam, oferindu-ne si o solutie ce ne va calauzi pe toata durata vietii noastre. Cel mai bogat om din Babilon este o carte pe care trebuie sa o cititi fara intarziere, s-o recomandati prietenilor si s-o daruiti tinerilor ce fac primii pasi in lumea afacerilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cel Mai Bogat Om Din Babilon
Cartea Cel Mai Bogat Om Din Babilon in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cel Mai Bogat Om Din Babilon - George S. Clason" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Economia comertului intern si international - Andreea Simona Saseanu, Carmen Eugenia Costea Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Andreea Simona Saseanu, Carmen Eugeni...
25,89 lei
Vinde fara greseli - Todd M. Duncan Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Todd M. Duncan
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate