Ceilalti si eu. Cum sa-ti dezvolti competentele sociale

Ceilalti si eu. Cum sa-ti dezvolti competentele sociale - Isabelle Filliozat
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCeilalti si eu. Cum sa-ti dezvolti competentele sociale
Comanda acum "Ceilalti si eu. Cum sa-ti dezvolti competentele sociale - Isabelle Filliozat" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Sa dai buna ziua, sa spargi gheata, sa incepi o conversatie, sa stabilesti o relatie, toate acestea se invata, se perfectioneaza si te fac fericit. Deseori insa teama de a deranja, de a fi judecati, de a nu sti ce sa spunem ne impiedica sa ne apropiem de ceilalti. Ne simtim neajutorati, impresionati, rusinati. Isabelle Filliozat ofera o adevarata meditatie despre raporturile noastre cu ceilalti. Ea descrie codurile, aceste gesturi si cuvinte deseori automate de la inceputul unui contact, si exercitii practice de combatere a timiditatii si a prejudecatilor. Intr-adevar, felul nostru de a saluta, de a intinde mana sau obrazul, de a ne privi interlocutorul influenteaza evolutia relatiei. Autoarea ne invita sa redescoperim politetea inimii, gustul discutiei, al conversatiei pentru a ne simti mai liberi si mai fericiti. Indraznind sa dam si sa primim, devenim realmente subiectul si nu, ca pana acum, obiectul vietilor noastre. O carte pasionanta despre recapatarea controlului asupra emotiilor si a gesturilor noastre, pentru a putea intra in relatie cu ceilalti fara a ne teme de ei si fara a-i judeca.

Isabelle Filliozat este psiholog clinician si psihoterapeut din 1982. Este autoarea mai multor carti, printre care marele ei succes L'Intelligence du coeur (1997), Je t'en veux, je t'aime (2004) si Il n'y a pas de parent parfait (2008).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ceilalti si eu. Cum sa-ti dezvolti competentele sociale
Cartea Ceilalti si eu. Cum sa-ti dezvolti competentele sociale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ceilalti si eu. Cum sa-ti dezvolti competentele sociale - Isabelle Filliozat" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea gesturilor erotice - Martin Lloyd Elliott Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Martin Lloyd Elliott
28,40 lei
Hipnoza - ed. a II-a - Dr. Roberta Temes Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Dr. Roberta Temes
28,50 lei
Magia imaginii personale - Dr. Maxwell Maltz Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Dr. Maxwell Maltz
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata