Cei o suta - Secretul Florenta

Cei o suta - Secretul Florenta - Gheorghe Schwartz
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCei o suta - Secretul Florenta
Comanda acum "Cei o suta - Secretul Florenta - Gheorghe Schwartz" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
In timp ce se scrie, prevazatoare, istoria isi sterge urmele, dar niciodata atat de mult incat sa-l impiedice pe umilul, fantasmagoricul detectiv Scrib sa scoata la lumina - in noul volum din ciclul CEI O SUTa - Secretul Florenta.

Gratie aplecarii infrigurate si maiestrei penite a lui Gheorghe Schwartz, fericitul cititor va putea patrunde in Palatul Bosci, una dintre cele mai enigmatice constructii din Renastere,  cu personaje de legenda intrate in cronici, dar si ?intr-o lume in care scenariile sumbre din cuvantarile apocaliptice ale calugarilor se adevereau in mai fiecare zi prin nenorocirile aduse de ciuma, de mercenarii scapati din lesa, de ambitiile devoratoare ale unor conducatori vremelnici ori de raul ce nici macar nu poate fi numit?.

Iesit din ?trena fumeganda? a Palatului Bosci, Secretul Florenta se constituie intr-un nou giuvaier textual prins in diadema biografiilor CELOR O SUTA.

GHEORGHE SCHWARTZ s-a nascut la 16 septembrie 1945, la Lugoj. Absolvent, in 1968, al Facultatii de Istorie si Filozofie a Universitatii ?Babes-Bolyai? din Cluj. Doctor in filozofie.
Membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, din 1976.
Din 1990, membru in Consiliul de Conducere al Uniunii Scriitorilor.
A publicat 29 de carti si a obtinut 18 premii si distinctii literare, printre care Premiul pentru proza al Uniunii Scriitorilor si Premiul pentru Excelenta al Uniunii Scriitorilor.
I s-a conferit Ordinul Meritul Cultural in rang de Comandor.
Din 1985, lucreaza la ciclul romanesc CEI O SUTa, ambitionand una dintre cele mai ample constructii din literatura romana. Si nu numai.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cei o suta - Secretul Florenta
Cartea Cei o suta - Secretul Florenta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cei o suta - Secretul Florenta - Gheorghe Schwartz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
In vitro - Daniela Ratiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Daniela Ratiu
18,00 lei
Povestile Beau Monde - Radiana Bratu Monica Neagu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Radiana Bratu Monica Neagu
47,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana