Cei mai buni tineri romancieri americani

Cei mai buni tineri romancieri americani  - Antologia Granta
Pret: 47,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCei mai buni tineri romancieri americani
Comanda acum "Cei mai buni tineri romancieri americani  - Antologia Granta" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
In urma cu aproximativ zece ani, prestigioasa revista Granta dedica un numar Intreg noii literaturi scrise de douazeci de autori pe care Ii considera Cei mai buni tineri romancieri americani.

Selectia juriului Granta Ii includea pe Sherman Alexie, Edwidge Danticat, Jeffrey Eugenides, Jonathan Franzen si Lorrie Moore.

Care sunt corespondentii lor - ca talent si realizari - din ziua de azi? Pe parcursul unui an de zile, un juriu format din sase persoane a citit, a evaluat, a deliberat, iar In cele din urma a ales douazeci si unu de autori, toti sub varsta de treizeci si cinci de ani.

Volumul de fata este dedicat creatiilor lor - o radiografie sugestiva a noii generatii de scriitori care fac literatura americana de azi si care demonstreaza, pe langa explozia de talent, ce preocupa si inspira imaginatia Americii moderne.

  CEI MAI BUNI TINERI ROMANCIERI AMERICANI: DANIEL ALARC?N, KEVIN BROCKMEIER, JUDY BUDNITZ, CHRISTOPHER COAKE, ANTHONY DOERR, JONATHAN SAFRAN FOER, NELL FREUDENBERGER, OLGA GRUSHIN, DARA HORN, GABE HUDSON, UZODINMA IWEALA, NICOLE KRAUSS, RATTAWUT LAPCHAROENSAP, YIYUN LI, MAILE MELOY, ZZ PACKER, JESS ROW, KAREN RUSSELL, AKHIL SHARMA, GARY SHTEYNGART, JOHN WRAY.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cei mai buni tineri romancieri americani
Cartea Cei mai buni tineri romancieri americani  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cei mai buni tineri romancieri americani - Antologia Granta" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sadoveanu sau fascinatia lumii - Cornel Capusan Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
Cornel Capusan
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Critica LiteraraCarti recomandate din categoria Critica Literara