Ce Relatie Ai Cu Banii?

Ce Relatie Ai Cu Banii? - Ted Klontz, Rick Kahler, Brad Knontz
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCe Relatie Ai Cu Banii?
Comanda acum "Ce Relatie Ai Cu Banii? - Ted Klontz, Rick Kahler, Brad Knontz" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
A apela la un personaj de fictiune precum Ebenezer Scrooge ar putea parea o incercare bizara in contextul intelepciunii financiare. Cu toate acestea, povestirea clasica a lui Dickens referitoare la modul in care Scrooge a depasit starea de nefericire si s-a transformat intr-o persoana vesela, plina de compasiune si generozitate, reprezinta un model puternic, din care putem desprinde cu totii concluzii aplicabile in viata de zi cu zi.

Spre deosebire de celelalte carti de planificare financiara, care se dovedesc a fi uneori prea greoaie, Ce relatie ai cu banii? reprezinta un efort inovator care combina terapia experimentala cu planificarea financiara (dupa cum afirma Wall Street Journal) si care va va ajuta sa intelegeti relatia pe care o aveti cu banii, factorii care au dus la comportamentele voastre legate de bani si sa faceti schimbarile necesare pana nu e prea tarziu.

Aplicand procesul pe care l-au folosit cu succes in relatia cu propriii clienti, autorii va vor arata:

  • cum sa recunoasteti conceptiile subconstiente legate de bani, care va pot prinde in cursa;

  • cum sa echilibrati relatia dintre averea neta si propria valoare;

  • cum sa descoperiti scopurile si valorile autentice;

  • cum sa va schimbati permanent comportamentul auto-distructiv legat de bani;

  • si, prin intermediul celor cinci principii ale prosperitatii financiare, cum sa lasati familiei o mostenire consistenta.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ce Relatie Ai Cu Banii?
Cartea Ce Relatie Ai Cu Banii? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ce Relatie Ai Cu Banii? - Ted Klontz, Rick Kahler, Brad Knontz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gestiunea portofoliului de valori mobiliare. Editia a II-a - Victor Dragota , Mihaela Dragota , Lucian Tatu , Oana-Alexandra Damian , Andreea Stoian , Eugen Mitrica , Carmen Maria Lacatus , Daniel Manate , Catalina Adriana Handoreanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Victor Dragota , Mihaela Dragota , Lu...
52,25 lei
Fiscalitate europeana - Petre Brezeanu , Ilie Simon , Sorin Celea Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Petre Brezeanu , Ilie Simon , Sorin C...
26,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FinanteCarti recomandate din categoria Finante