Cazul Rudolf Hess. Dezertor sau mesager?

Cazul Rudolf Hess. Dezertor sau mesager? - Lynn Picknett Clive Prince Stephen Prior
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCazul Rudolf Hess. Dezertor sau mesager?
Comanda acum "Cazul Rudolf Hess. Dezertor sau mesager? - Lynn Picknett Clive Prince Stephen Prior" de pe libraria ishop la pretul de 47,49 lei
Descriere carte:
Timp de saizeci de ani, a existat o musamalizare fara precedent atat din partea britanicilor, cat si a generatiilor succesive de istorici in ceea ce priveste zborul istoric al adjunctului lui Hitler, Rudolf Hess, in Scotia, din mai 1941. Considerata multa vreme a fi doar incercarea unui nebun de a lua contact cu o factiune britanica pacifista inexistenta, cartea dezvaluie faptul ca misiunea de pace a lui Hess a fost, de fapt, unul dintre cele mai importante evenimente ale secolului XX. Guvernul britanic are toate motivele sa ascunda adevarul, pentru ca tocmai cu acestia venise Hess sa se intalneasca. Fapt chiar mai socant, cartea ne dezvaluie ca un membru al familiei regale era in centrul acestui grup de pacifisti. Bazandu-se pe materiale noi, de la marturii ale martorilor oculari, la arhive pana acum inaccesibile si surse din spionaj, autorii ridica unele intrebari fundamentale despre istoria secolului XX.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cazul Rudolf Hess. Dezertor sau mesager?
Cartea Cazul Rudolf Hess. Dezertor sau mesager? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cazul Rudolf Hess. Dezertor sau mesager? - Lynn Picknett Clive Prince Stephen Prior" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
JIHAD SAU DRUMUL SPRE DJANNA - Dumitru Chican Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Dumitru Chican
26,12 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie