Catelul pamintului

Catelul pamintului - Adrian Fratila
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCatelul pamintului
Comanda acum "Catelul pamintului - Adrian Fratila" de pe libraria ishop la pretul de 18,95 lei
Descriere carte:
Un roman al timpului nostru, o satira necesara care poate stirni controverse, dar nu poate fi ignorata dintr-un singur motiv: spune, pur si simplu, o poveste adevarata.

?Noe (!) Ruget, personajul central din Catelul pamintului , cunoaste originea excesului de ploi si a inundatiilor. De aceea, el este monitorizat si prelucrat de catre Serviciile Secrete ale Presedintiei intr-o lupta de uzura, punctata de incercari de racolare pentru aderarea la cauza izbinzii definitive a noului regim politic si a spiritelor apelor, izbinda concretizata prin potopul apocaliptic sub care va pieri civilizatia. Solutia propusa de roman traverseaza parabola initiala si ofera cheia pentru decriptarea, optionala, a deznodamintului inevitabil al tranzitiei postcomuniste. Adrian Fratila poseda virtutea dintii a unui artist veritabil: vizionarismul." (Radu Aldulescu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Catelul pamintului
Cartea Catelul pamintului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Catelul pamintului - Adrian Fratila" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Caderea Bastiliei - GARBEA Horia Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
GARBEA Horia
8,91 lei
Jurnal Infidel. Calea si Semnul 1997-2001 - Nedelcovici Bujor Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Nedelcovici Bujor
20,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana