Castelul de nisip

Castelul de nisip - Iris Murdoch
Pret: 37,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCastelul de nisip
Comanda acum "Castelul de nisip - Iris Murdoch" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Romanul Castelul de nisip debuteaza in atmosfera linistita, de rutina cotidiana, a familiei lui Bill Mor, profesor britanic, traind in imprejurimile Londrei alaturi de sotia sa, Nan, si de cei doi copii ai lor. Mor si-ar dori nespus o schimbare, poate sa intre in politica, insa sotia sa este un spirit sceptic, manipulator si incapatinat. Nici in privinta viitorului copiilor nu se inteleg mai bine si, in fond, casnicia lor de peste douazeci de ani nu scoate la iveala decit un amalgam de resentimente, conventii verbale si temeri. Iar viata pare ca va continua asa la nesfirsit. Pina cind o tinara pe nume Rain Carter soseste in oraselul lor sa picteze portretul directorului scolii particulare la care preda Mor. Intilnirea celor doi declanseaza o intriga complexa, ce imbina dragostea, vinovatia, magia, arta si ambitiile politice. Copiii adolescenti ai lui Mor si mama lor lupta discret, dar fara mila impotriva invadatoarei. Directorul, el insusi fermecat de pictorita, il sfatuieste pe Mor sa o ia pe Rain si sa fuga in lume. Dar care ar fi oare consecintele acestui gest?

?Iris Murdoch are un talent extraordinar de a privi complicatele relatii contemporane ca pe niste tragicomedii. Iar daca acest lucru nu-i deranjeaza citusi de putin pe privitorii care asista la spectacol, protagonistii, dimpotriva, au parte de momente grele, alternind episoade inlacrimate si hilare.? ( The New York Times )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Castelul de nisip
Cartea Castelul de nisip in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Castelul de nisip - Iris Murdoch" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Soarele de la Breda - Arturo Perez-Reverte Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Arturo Perez-Reverte
25,60 lei
Pendulul lui Foucault - Umberto Eco Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Umberto Eco
56,95 lei
Secolul himerelor vol.1  -  Capcaunii gangelui - Philippe Cavalier Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Philippe Cavalier
33,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala