Cartile vietii

Cartile vietii - Dan Persa
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCartile vietii
Comanda acum "Cartile vietii - Dan Persa" de pe libraria ishop la pretul de 25,60 lei
Descriere carte:
Cartile vietii nu sint ?file de istorie"din secolul al XVIII-lea romanesc si nici studii de cultura si civilizatie din vremea cantacuzinilor sau a brincovenilor. Ele spun povestea unor oameni legendari, coboriti din tablouri votive sau din cronici pictate vechi de trei sute de ani, care traiesc pur si simplu intr-o istorie umanizata, in care nu doar se cistiga sau se pierd batalii. Au visuri si sperante de viitor, sentimente ascunse sau marturisite, ambitii si idealuri, dureri si bucurii. Sint oameni care au depasit litera stricta a documentului si au prins viata, spre aducere aminte.

?As putea risca spunind ca un scriitor al acestor vremuri cu cit e mai necunoscut, cu atit e mai valoros... Iar unul dintre ei este Dan Persa." (Radu Aldulescu)

?O carte care, cu aparenta discretie si sfiala, de fapt, cu aplombul ?frumos" si legitim al creatiilor autentice, cerceteaza, la modul specific marii literaturi (si inca postmoderne!), citeva dintre chestiunile esentiale ale existentei." (Nicolae Barna)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cartile vietii
Cartea Cartile vietii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cartile vietii - Dan Persa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Razboaiele mele - Adelin Petrisor Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Adelin Petrisor
23,70 lei
Jurnal de bord  - Jean Bart Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Jean Bart
12,35 lei
Zambetul. Portret al tarmului la asfintit - Cangeopol Liviu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cangeopol Liviu
28,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana